Ad SquareAd Square


Kleding

Published on december 10th, 2017 | by Anne-Floor

0

In de SALE: Retro-sportslook by Vingino

Modieus, stoer en eigenzinnig; woorden helemaal kenmerkend voor Vingino kleding. Opvallende details, uitgewerkte modellen en vernieuwende wassingen bepalen elk seizoen het beeld van de collecties en deze wintercollectie trekt die lijn perfect door. Leuke sportieve basics aangevuld met prachtige trend artikelen.

Er is voor iedere smaak wel wat wils, één van Vingino’s grootste troeven! Wist je dat naast een uitgebreid assortiment jeans, jassen en shirts Vingino ook een succesvolle ondergoedlijn, een kindertassen collectie én eigen schoenencollectie voor de hippe en trendy kids heeft?

Vingino winter 2017-2018

Elk seizoen heeft Vingino weer een collectie met de bekende Vingino kleuren. Maar er worden ook weer nieuwe trendy kleuren toegevoegd, dit seizoen is het duidelijk de beurt aan verschillende wassingen van blauw, zwart, grijs, rood en groen. Valt het op dat deze seizoenskleuren mij wel smaken?

Voor de boys ging Vingino voor de retro-sport-look. We zien veel jeans met coole wassingen, grove breisels, patches en sporty details. Ook dit seizoen weer volop keuze… Welke eyecatchers kies jij?

Goed nieuws: de Vingino wintercollectie is toegevoegd aan de WinterSale. Joehoe!

Share Button

Tags: , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑