Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Kleding vintage cowboys, jongenskleding, retro jongenskleding, boyslabel, jongenskledingmerk

Published on juni 15th, 2016 | by Colinda

0

SALE by VINTAGE COWBOYS

Jongensmama’s opgelet! Voeg deze shop maar meteen toe aan jouw favorieten, want Vintage Cowboys is een topper! Deze originele webwinkel verkoopt handgemaakte stoere bloesjes, longsleeves, sweaters en pants voor jongens in de leeftijd van 2 t/m 11 jaar. Geen kleding met schreeuwende teksten die kinderen zelf niet kunnen lezen of begrijpen, maar kleuren en prints waar jongens weg van zijn. Een kledinglijn met een stoere uitstraling die perfect past bij jongens uit deze leeftijdscategorie. Een knipoog naar retro, maar zeker ook stoer!

full35721573full35720539 full35720589

Eigenzinnige jongenskleding Vintage Cowboys

Op de fiets naar school, een dagje ravotten in het bos of een bezoekje aan de kinderboerderij? In de beleving van jongens maken ze loopings in een straaljager, gaan ze op onderzoek in de natuur of zijn ze echt indianen opperhoofden.  Denk aan shirts met een indianen-thema, gekke kikkers en natuurprinten maar ook kleurrijke shirts vol robots en graffiti. Ook stoere sweaters, kekke blouseshirts en gave sweatpants vind je in de shop van Vintage Cowboys! Ravotten maar!

Uniek en handmade

Alle kleding wordt met liefde gemaakt. Met de hand of in zeer kleine oplages in Nederland, hierdoor weet je zeker dat je een uniek kledingstuk hebt waar niet iedereen mee loopt. De kleding is heerlijk zacht, kindvriendelijk en zeer comfortabel. Zo hebben de blousshirts tricot mouwen en drukknopen voor extra comfort, waarmee de jongens ook zelf hun kleding makkelijk kunnen aan- en uittrekken. Maar ook de longsleeves, shirts, sweaters, stoere sweats en pants zijn origineel in hun soort. Dus voor boys die anders willen!

Bekijk en shop de unieke collectie For Boys Only bij:

Vintage Cowboys


vintage cowboys, jongenskleding, retro jongenskleding, boyslabel, jongenskledingmerk

vintage cowboys, jongenskleding, retro jongenskleding, boyslabel, jongenskledingmerk

vintage cowboys, jongenskleding, retro jongenskleding, boyslabel, jongenskledingmerk,

 

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑