boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenstassen

Published on juli 20th, 2014 | by de redactie

0

Vintage logo tassen

Logo’s zijn belangrijk voor bedrijven om te blijven hangen bij mensen. Ook superhelden hebben “logo’s”. Het merk Logoshirt heeft de logo’s van beroemde “merken” uit de jaren 60 en 70 gebruikt om mooie tassen mee te bedrukken. Het resultaat zijn een serie erg hippe tassen voor jongens.

De Superhelden die de eer hebben gekregen van een eigen tas zijn bijvoorbeeld Batman en Superman. Beide helden zijn al jaren geleden bedacht en zijn in meerdere films vereeuwigd. Vaders zullen vast nostalgisch terug denken aan deze helden, maar ook de huidige generatie jongens kan met volle teugen genieten van de avonturen van deze superhelden. Een mooie tas met een Superman of Batman logo is dan ook leuk voor vaders én zonen!

logo tassen, tassen voor jongens

Jongens zijn ook gek op vliegtuigen. Vandaar dat ook de logo’s van een aantal iconische vliegtuigmaatschappijen zijn verwerkt in mooie tassen, zoals Air Zaire en Pan Am. Ook zeker de moeite waard om eens naar te kijken.

Ook als je nog meer leuke tassen zoekt, kun je eens kijken op Hippebeestjes.nl, waar wij ook deze coole Logoshirt tassen gevonden hebben.

logo tassen, tassen voor jongens...

Comments are closed.

Back to Top ↑