boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Babykamer vliegtuigkamer, vliegtuigbehang

Published on januari 5th, 2018 | by Sabine

0

Vliegtuigkamer voor stoere piloten

De kamer van jouw kleine zoon omtoveren naar een grote stoere jongenskamer is een heel ding. Jouw kleine jongen wordt groot en wil ook een fijn plekje waar hij zich prettig voelt. Is hij gek op vliegtuigen? Dan is het kinderkamer thema vliegtuigen zeker iets voor hem.  Deze inspiratie voor een vliegtuigkamer is stoer, en tegelijkertijd is de kamer toch zacht van sfeer.

Bekijk meer thema kamers >>

Inspirerende jongenskamer

Een echte jongenskamer creëren, maar dan voor de kleintjes. En deze mag nog best wat liefs hebben. De wereld ligt aan hun kleine voetjes. De hele toekomst ligt nog voor ze open. Heerlijk om de eerste stappen te zien zetten. Als kleine (brokken-)piloten gaan ze vervolgens de wereld ontdekken.

vliegtuigkamerVliegtuigkamer

In de vliegtuigkamer hebben we als uitgangspunt het prachtige behang ‘Travel Memories’ gekozen. Een behang met oude wereldkaarten, landen om later te gaan ontdekken en herinneringen te maken. De prachtige kleuren in het behang zijn ideaal om te combineren met grijs tinten in meubels en accessoires en passen perfect bij het canvas kussen en het gehaakte vloerkleed. Zo behouden we een rustige zachte sfeer in de kamer.

Fantasie van over de hele wereld

In de fantastische kleurrijke muursticker met wereldkaart komen alle werelddelen en diersoorten voor je peuter helemaal tot leven. Deze springt er qua kleur helemaal uit en dus een echte blikvanger van de kamer. Ontzettend leerzaam op een speelse manier. Succesverzekerd boven een retro schoolbankje van bijvoorbeeld de kringloopwinkel. Deze combinatie van vroeger en toekomst samen, maakt het uitdagend en speels. Aan het schoolbankje maken ze de mooiste tekeningen van hun droombestemming.

Als sfeerlicht op het oude schoolbankje of nachtkastje hebben we de wereldbol aangezet. Ook ideaal om te gebruiken als nachtlampje. De hele wereld ligt binnen handbereik.

Piloten zijn natuurlijk stoere binken, deze grijze lockers passen daarom helemaal in de kamer. De lockers zijn van hout en hebben een metalen handgreep. Dat geeft een stoere uitstraling. Ideaal te gebruiken als nachtkastje of om gewoon alle spullen netjes in op te bergen.

Bekijk meer jongenskamer voorbeelden hier >>

ster

vliegtuigkamer, vliegtuigbehang, behang kinderkamer, jongenskamerstyling

Prachtig vliegtuigbehang van Studio Ditte

vliegtuig beddengoed, jongenskamer, jongensbeddengoed

Dit stoere dekbedovertrek heeft een print van vintage speelgoed vliegtuigjes. Is jouw kleine man een jonge avonturier die graag mee gaat op spannende vluchten naar onbekende bestemmingen? De mooie print is haarscherp weergegeven op zacht wit katoen. Kruip er maar lekker onder en slaap zacht.

pilotenkamer, vliegtuig behang, stoere jongenskamer voorbeelden

Nostalgi op de kinderkamer met dit mooie behang ‘Christophe’ van Onszelf. Fris en stoer voor een toffe Vliegtuigkamer.

vliegtuig behang, vliegtuigkamer, jongenskamer

Nieuw is het vliegtuigbehang van Studio Ditte

ster

Stoere jongenskamer, jongenskamer voorbeelden, vliegtuigkamer, vliegtuigen op de muur

vliegtuigen tegen de muur van de vliegtuigkamer

Pilotenkamer, jongenskamers, vliegtuigkamer

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑