boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Lifestyle voordelen sim only abonnement, mobiele telefoon kind

Published on januari 11th, 2021 | by de redactie

0

Dit zijn de voordelen van een sim only abonnement

Misschien heb je een tijd geleden een telefoonabonnement gehad waarbij je voor je gevoel te veel betaald hebt voor wat je nou eigenlijk gebruikt. Dan zou het voor jou een goede optie kunnen zijn om te kijken naar een sim only abonnement. Ben je benieuwd wat de voordelen hiervan zijn? Lees dan snel verder, want wij zetten ze in dit artikel voor je op een rij.

Lage abonnementskosten

Als je wel eens een telefoonabonnement met toestel hebt gehad, weet je vast als geen ander dat dit flink wat kan kosten per maand. Dit heeft uiteraard te maken met het feit dat je bij dit abonnement ook voor je toestel betaald. Bij een sim only abonnement is dit niet het geval. Hier betaal je enkel voor de kosten in je bundel. Dit scheelt al met al een hoop geld in vergelijking met een abonnement met toestel. 

Zelf je toestel kiezen

Als je kiest voor een sim only abonnement, regel je zelf jouw telefoon. Hierin ben je dus niet beperkt, je hebt echt keuze uit alle telefoons. Wellicht ben je wel helemaal tevreden over de telefoon die je nu al hebt. Dan hoef je ook geen nieuwe aan te schaffen. Een sim only abonnement kun je namelijk ook op je oude telefoon gemakkelijk aansluiten. Mocht je na een tijdje toch willen switchen van telefoon, dan kan dit ook gewoon makkelijk met een sim only abonnement. 

Flexibel

Een groot voordeel aan een sim only abonnement is dat je het abonnement zo weer kunt wijzigen. Heb je totaal misgegokt als het gaat om het aantal MB’s dat je nodig hebt? Dat is dan ook geen probleem, want je kunt dit dan altijd weer veranderen. Of je nou meer of minder MB’s wilt of meer of minder belminuten/sms, het kan allemaal zo veranderd worden. Een sim only abonnement is dan ook enorm flexibel, zeker in vergelijking met een abonnement met toestel.

Maandelijks opzeggen

Met een sim only abonnement zit je vrijwel nergens aan vast. Waar je bij een telefoonabonnement met toestel vastzit aan meestal zo’n twee jaar, is dit bij een sim only abonnement niet het geval. Dat is fijn, want als je niet tevreden bent over bijvoorbeeld de prijs of een bepaalde bundel, kun je gewoon opzeggen. Bij een sim only abonnement is het mogelijk om maandelijks op te zeggen. Op deze manier zit je er dus niet lang aan vast en dit is een groot voordeel.

Geen toestelkosten

De kans bestaat dat als je een telefoonabonnement met toestel hebt, je resterende toestelkosten moet betalen als jouw toestel kapot is. Gaat jouw toestel bijvoorbeeld kapot voordat je abonnement afloopt? Dan is de kans groot dat je zelf een nieuw toestel moet gaan kopen en daarnaast ook nog eens je abonnement moet blijven doorbetalen. Met een sim only abonnement is dit allemaal niet het geval.

Uiteraard heeft ieder telefoonabonnement zijn eigen voor- en nadelen. Voordat je een keuze maakt voor een telefoonabonnement, is het daarom goed om jezelf hier goed in te verdiepen. Zo kun je uiteindelijk zelf de beste keuze maken.

LEES OOK:

Tags: , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑