boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Feest vossen feestje

Published on november 15th, 2016 | by de redactie

0

Forest Fox kinderfeestje

Ze leven en jagen in het bos en hebben puntige rechtopstaande oren en een slanke snuit. Met hun roodbruine vacht en wit staartpunt, witte wangen zijn deze vosjes herkenbaar. De vos en het vosje van het Forest Fox thema zijn zo schattig. Je zou bijna vergeten dat ze jagers zijn. Dit thema is perfect voor een kinderfeestje met een kampeer- of bosthema.

Vossenfeestje thuis of in het bos

Tijdens de herfst is het mooi in het bos en perfect om hier dan een vossenfeestje te geven (maar ook leuk in de zomer tijdens een kampeerfeestje). Thuis eerst taart of vossenkoekjes eten en vossenmaskers of vossenoortjes maken en daarna met alle vosjes het bos in.

Verstop de cadeautjes in het bos, doe spelletjes als vossenstaart pakken en laat de kinderen lekker uitrazen. Verstop een schat in een gemaakt vossenhol en laat alle vosjes op zoek gaan naar de schat. Dit kun je doen door middel van sporen uitzetten of door een schatkaart te maken.

vossen-feestje-forest-fox-kinderfeestje-themafeest

DIY

Zelf je eigen vossenmasker knutselen of vossen oortjes is goed te doen met kleine kinderen, mits je een goede voorbereiding treft. Zorg dat je alles klaar hebt liggen en het liefst al voorgesneden, zodat ze met een paar kleine handelingen hun eigen masker of oortjes gemaakt hebben. De iets grotere kinderen kunnen al wat meer uitdaging aan.

Samen vossenkoekjes bakken met deze leuke cookie cutter van Meri Meri kun je koekjes in de vorm van een vosje maken. Uitstekers of cookie cutters zijn ook geschikt om vormpjes te maken uit fondant, marsepein om een taart of cupcakes mee te versieren. TIP: Ook leuk om de vossenuitsteker te gebruiken om van groenten, kaas en fruit gezonde traktaties te maken.

Kijk voor meer inspiratie voor een Forest Fox vossenfeestje op dit Pinterest bord....

Comments are closed.

Back to Top ↑