boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderfilms waar is het grote boek van sinterklaas, de club van sinterklaas

Published on november 11th, 2019 | by de redactie

0

Waar is het Grote Boek van Sinterklaas?

Vandaag is de start van het grote Sinterklaasfeest, want vanavond begint het Sinterklaasjournaal. Kijken jouw kids hier ook zo naar uit? Ze kunnen hier niet wachten tot dit begint. Ook zijn de verlanglijstjes al gemaakt. Maar weet je wat wij ook ieder jaar doen als Sinterklaas traditie? We gaan naar een leuke Sinterklaasfilm in de bioscoop. Zo komen we helemaal in de stemming. En dit jaar draait de film “Waar is het Grote Boek van Sinterklaas” vanaf 16 november in de bioscoop. Deze familiefilm moet je gaan zien samen met je kinderen.

Bekijk deze toffe sinterklaas cadeautjes voor de jongens >>

waar is het grote boek van sinterklaas

Waar is het Grote Boek van Sinterklaas

Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, vindt het belachelijk dat Sinterklaas speelgoed ‘gratis weggeeft’ aan de kinderen. Hij steelt het boek van Sinterklaas en hierdoor dreigt pakjesavond in het water te vallen. Ten einde raad vraagt de Sint aan de Kerstman of hij zijn boek mag lenen, maar dan blijkt dat Guus ook op de Noordpool heeft toegeslagen! Lukt het Sinterklaas om samen met de Kerstman beide feestdagen te redden?

Bekijk hier de trailer;

WINACTIE 2x kans

Wil jij ook graag met je kinderen naar deze leuke familiefilm “Waar is het Grote Boek van Sinterklaas”? Dat kan! Wij mogen 2×4 kaartjes verloten onder onze volgers en bezoekers, dus doe mee! Vul onderstaand formulier in en laat weten waar om jij wilt winnen. De gelukkige winnaars staan 18 november hier op Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars zijn: Ingrid Langstraat en Elien Wittouck van harte gefeliciteerd. Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met je adresgegevens dan zorgen wij dat jullie ieder de 4 vrijkaarten zsm thuisgestuurd krijgen. Have Fun!

waar is het grote boek van sinterklaas

waar is het grote boek van Sinterklaas...

Comments are closed.

Back to Top ↑