Wat dacht je van het opknappen van je kamer?

4 oktober 2022

Je kamer is de perfecte plaats om je helemaal te ontspannen en tot rust te komen. Het is dan ook van het grootste belang om goed na te denken over de indeling en de spulletjes die je echt in je kamer wilt hebben. Onderstaande tips helpen je alvast op weg om van je kamer een echte oase van rust te maken.

Wat is de kamer van je dromen?

De mogelijkheden om je kamer in te richten zijn eindeloos, het zal zelfs moeilijk kiezen worden. Een praktische inrichting met een persoonlijke toets scoort altijd goed en geeft je de kans om net die sfeer te creëren die helemaal bij je past.

Denk praktisch

Voldoende ruimte is belangrijk om rust te creëren. Net daarom is het maken van een plannetje voor je aan het effectieve inrichten begint steeds een goed idee. Zo kun je al je meubeltjes op de juiste plaats zetten en hou je toch nog voldoende ruimte over om je vrij te bewegen doorheen de hele kamer. Drukke en overvolle kamers hebben nog nooit iemand een gevoel van rust en ontspanning gegeven.

Kasten met voldoende bergruimte en gebruik maken van de ruimte tegen de muren bijvoorbeeld is het perfecte idee om al je gerief kwijt te kunnen en toch nog doorgang te hebben zonder over je spullen te vallen.

Kies het perfecte bed

Wat is er nu belangrijker in je kamer dan een goed bed? Het zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van een goede nachtrust en dat je ’s morgens helemaal klaar bent voor een nieuwe dag vol uitdagingen. Niet alleen voor jou is dit een must, ook voor je kinderen. Neem snel een kijkje op La Redoute voor de mooiste kinderbedden. Een schattig bedje voor je kleine meisje of een stoer bed voor je avontuurlijk zoontje, de mogelijkheden zijn enorm.

Ook hier kun je terug het aangename aan het praktische koppelen door te kiezen voor een bed met lades onder. Zo kun je alle spulletjes netjes opbergen en loop je niet het risico her en der te struikelen over rondslingerend gerief.

Werk af met een persoonlijke toets

Je kamer inrichten is iets heel persoonlijk, geen twee kamers zullen hetzelfde zijn en dat is maar goed ook. Het geeft je de kans net die kamer te ontwerpen die jou alles geeft wat je nodig hebt en wenst.

Een lekker zacht tapijt om in weg te zakken, een mooi behangpapier tegen de muur dat rust uitstraalt en enkele fotokaders zullen je kamer uniek en persoonlijk maken, net zoals je altijd al wou. Iedere keuze hierin is goed zolang het goed aanvoelt voor jou.

Maak van je kamer ook echt jouw kamer

Het vinden van rust, kalmte en ontspanning is voor ieder van ons zo belangrijk. Het zorgt ervoor dat we de batterijen terug kunnen opladen en dat we iedere uitdaging die op ons pad komt het hoofd kunnen bieden. Maak daarom van je kamer een plaats die helemaal van jou is en die helemaal voldoet aan waar jij blij van wordt.

Maak plannen, ga shoppen en ontwerp vandaag nog jouw perfecte kamer. Een kamer die niemand anders heeft en die helemaal jou uitstraalt. En hou er rekening mee dat het ontwerpen en inrichten op zich zo leuk zal zijn dat je er spijt van zult hebben als het werk af is.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Zo creëer je een leuke en praktische werkplek voor in de kinderkamer

Zijn je kinderen al wat ouder, krijgen ze regelmatig huiswerk mee of hebben ze behoefte aan eigen werkruimte, dan kan...
sweet-home-dekbedovertrek-formule-1-rood-140x200-c

Een stoere tienerkamer: zo doe je dat!

Wanneer jouw jongen wat ouder wordt, wordt het tijd om de slaapkamer eens goed onder handen te nemen. De overgang...
pasted image 0

Stijlvolle vloeroplossingen: PVC en laminaat bij LAB21

Bij LAB vind je een uitgebreide selectie van hoogwaardige PVC vloeren en laminaatvloeren die veel jongens, meiden en volwassenen mooi...