Ad SquareAd Square


Kleding WE Fashion, jongenskleding, boyslabel

Published on februari 13th, 2018 | by Karen

0

Nieuwe voorjaarscollectie gespot!

Verlang jij ook niet heel erg naar het voorjaar? Wij wel! Dit voorjaar wordt het weer een lekkere trendy boel en alles kan en alles mag. Dit zien we ook in de nieuwe voorjaarscollectie van WE Fashion terug. Hippe, trendy kleding van nu!

We spotten in de nieuwe collectie de trendy kleuren voor dit voorjaar: zachte zomerse kleuren, met hier en daar nog een tropisch printje. Ananassen, palmbladeren en zelfs flamingo’s, niets is te gek! Ook zien we de stoere camouflage print. Met de klassieke items is de zomercollectie compleet: het sporty thema in verschillende kleur gradaties. De ‘play time’ trend, zoals het ook wel genoemd wordt. Lekker sportief de deur uit, zonder dat je je daadwerkelijk in het zweet hoeft te werken. Uiteraard ontbreken de goede jeans niet. Lekkere super skinny’s of een skinny fit. Zelfs in de meest slanke fit kunnen jongens bomen klimmen en rennen dankzij de powerstretch, die ook zorgt dat de jeans in vorm blijft.

WE Fashion

De complete collectie van WE Fashion staat al jaren voor stijlvol, kwalitatief en toegankelijk. Het mooie van WE is dat je er voor je hele gezin terecht kan, want ook de Kids collectie biedt jouw zoon ruimte om zijn eigen persoonlijke stijl te ontwikkelen. Met de trendy zomeritems maken jongens zelf de leukste combinaties, van fashion basics tot fashion statement. Het succes van de Kids collectie van het 100-jaar oude familiebedrijf komt ook zeker door de trendy items die we voorbij zagen komen in The Voice Kids. Boys en girls rockten op het podium in shorts, skirts, sweaters en shirts van WE Kids. Na elke aflevering waren de items hot, die moesten de kijkers hebben!

The boys are ready to rock the stage met deze gave items van WE Fashion!

SHOP HIER

Meer jongenskleding inspiratie >>

We Fashion

 

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑