Kleding WE FASHION, jongenskleding, boyslabel, zomer 2017

Published on juli 13th, 2017 | by Colinda

0

SALE by WE Fashion

De complete collectie van We Fashion staat al jaren voor stijlvol, kwalitatief en toegankelijk. Het mooie van WE is dat je er voor je hele gezin terecht kan, want ook de Kids collectie biedt jouw zoon ruimte om zijn eigen persoonlijke stijl te ontwikkelen. Met de trendy zomeritems maken jongens zelf de leukste combinaties, van fashion basics tot fashion statement.

Het succes van de Kids collectie van het 100-jaar oude familiebedrijf komt ook zeker door de trendy items die we voorbij zagen komen in The Voice Kids. Boys en girls rockten op het podium in shorts, skirts, sweaters en shirts van WE Kids. Na elke aflevering waren de items hot, die moesten de kijkers hebben!

Deze zomer is het een kleurrijke boel en alles kan en alles mag. Dit zien we ook bij WE terug. Hippe, trendy kleding van nu! Vooral bonte kleuren en opdrukken met dessert printje. Ananassen, palmbladeren en zelfs flamingo’s, niets is te gek! Met de klassieke items is de zomercollectie compleet: het Marine thema in verschillende kleur gradaties, zoals donkerblauw en dieprood. De Bretonse streep zien we ook bij WE Fashion op de shirts en sweaters voor de boys, al dan wat subtieler.

The boys are ready to rock the stage met deze gave items van WE Fashion!

Shop nu jouw favorite summer items met flinke korting:

shop je hier

WE FASHION, jongenskleding, boyslabel, zomer 2017

Get The WE Look Boys

T-shirt met palm fotoprint & slimfit jog denim short & toffe cap

Palm City shirt & chino short

Groen shirt

Polo met flamingo print & zwemshort koraalrood

Boxers

Summer Print Polo

 

Paradise Shirt

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑