SUNNY ADVENTURES

11 april 2018

We kunnen weer opgelucht ademhalen! Na een lange en ijskoude winter is het ein-de-lijk LENTE! Dat betekent dat we ook eindelijk al die gave lente- en zomercollecties kunnen dragen, waarvan de eerste al in januari verschenen. Zo ook de voorjaarscollectie van WE Fashion! Dit voorjaar wordt het weer een lekkere trendy boel en alles kan en alles mag. Hippe, trendy kleding van nu!

we fashion

We spotten in de voorjaars collectie de trendy kleuren voor dit voorjaar: zachte zomerse kleuren, met hier en daar nog een tropisch printje. Ananassen, palmbladeren en zelfs flamingo’s, niets is te gek! Ook zien we de stoere camouflage print. Met de klassieke items is de zomercollectie compleet: het sporty thema in verschillende kleur gradaties. De ‘play time’ trend, zoals het ook wel genoemd wordt. Lekker sportief de deur uit, zonder dat je je daadwerkelijk in het zweet hoeft te werken. Uiteraard ontbreken de goede jeans niet. Lekkere super skinny’s of een skinny fit. Zelfs in de meest slanke fit kunnen jongens bomen klimmen en rennen dankzij de powerstretch, die ook zorgt dat de jeans in vorm blijft.

WE Fashion

De complete collectie van WE Fashion staat al jaren voor stijlvol, kwalitatief en toegankelijk. Het mooie van WE is dat je er voor je hele gezin terecht kan, want ook de Kids collectie biedt jouw zoon ruimte om zijn eigen persoonlijke stijl te ontwikkelen. Met de trendy zomeritems maken jongens zelf de leukste combinaties, van fashion basics tot fashion statement. Het succes van de Kids collectie van het 100-jaar oude familiebedrijf komt ook zeker door de trendy items die we voorbij zagen komen in The Voice Kids. Boys en girls rockten op het podium in shorts, skirts, sweaters en shirts van WE Kids. Na elke aflevering waren de items hot, die moesten de kijkers hebben!

The boys are ready to rock the stage met deze gave items van WE Fashion!

SHOP HIER

we fashion

Meer jongenskleding inspiratie >>

we fashion

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

jongenskleding winter

Het is nog winter! Sale shoppen voor de boys

Ik kan er nog steeds niet aan wennen! De eerste Pre Spring collecties komen over een aantal weken alweer uit...
DSC02989

‘Fall’ in love with Tygo & Vito

Het is weer herfst en dat merken we aan het weer. Het wordt weer grilliger, grijzer en kouder. Dus dat...
school-outfit-1

4x inspiratie voor stijlvolle school outfits om zich in uit te leven op de speelplaats 

Door achter de schoolbanken te zitten, zal de outfit van je zoon niet al te snel vuil worden. Maar denk...