boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Spelen weetjes kwartet, kwartet, kwartetspel, boyslabel

Published on juni 18th, 2019 | by de redactie

0

Weetjes Kwartet; speel, onthoud, verzamel en win!

Spelletjes spelen is een van de favoriete familie bezigheden om samen te doen. Hierbij is Kwartet is het leukste kaartspel voor de hele familie. Identity Games heeft een uitgebreide collectie van kwartetspellen, waar je ook nog eens iets van opsteekt: Weetjes Kwartet. Deze leerzame kwartetten bevatten grote kaarten die fijn vasthouden en die naast mooie afbeeldingen ook interessante weetjes bevatten. Maak plezier en verbeter spelenderwijs je kennis over het menselijk lichaam, auto’s, dieren of een van de andere uiteenlopende onderwerpen van de Weetjes Kwartetten.

Bekijk ook dit leuke proefjes speelgoed >>

Weetjes Kwartet spel

Hoe hard kan een leeuw rennen? Welke smaken kan de tong proeven? Waarom mogen astronauten geen bonen eten voordat ze de ruimte in gaan? Hoe lang was een T-rex? De weetjes kwartetten geven antwoord op deze en meer interessante en grappige vragen.

Zo maken kinderen spelenderwijs kennis met verschillende onderwerpen.Om het extra spannend te maken bevat  ieder spel  twee superkwartetten die uit vijf kaarten bestaan. Heb je vier kaarten compleet, dan roep je ‘kwartet’ en leg je de kaarten op tafel. Degene die de vijfde kaart in zijn hand heeft krijgt een strafpunt aan het eind van het spel. Voor kinderen vanaf 3 jaar zijn er twee speciale junior kwartetten, waarbij hun kwartetspel met 3 kaarten compleet is.

weetjes kwartet, kwartet, kwartetspel

Wat is jouw favoriete kwartetspel?

Weetjes Kwartet

Er zijn maar liefst 14 Weetjes Kwartetten met thema’s die kinderen gegarandeerd aanspreken. De volgende kwartet spellen zijn er:

Wildlife – Sealife – Junglelife – Vakantielanden – Menselijk Lichaam – Auto – Paarden  – Beroepen – Dino – Huisdieren – Sport en nog meer!

Winactie

Zijn jullie ook echte spelletjes fanaten en is het kwartetspel ook een van je favoriete spelletjes? Dan moet je zeker meedoen met onze winactie. Wij mogen maar liefst 2×2 Weetjes Kwartet kaartspellen verloten onder onze volgers en bezoekers (2 sets op Boyslabel en 2 sets op Girlslabel). Vul onderstaand formulier in en laat weten naar welk kwartetspel de voorkeur uitgaat (bekijk hier alle varianten). De namen van de twee winnaars staan 2 juli hier op Boyslabel. Good Luck!

De winnaars zijn: Esther van Moergestel en Madelon Oosterkamp, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje met je adresgegevens naar info@boyslabel.com dan zorgen wij dat jullie zsm je prijs thuisgestuurd krijgen. Veel plezier!

Gek op puzzelen? Bekijk deze leuke kinderpuzzels >>

weetjes kwartet, kwartet, kwartetspel, boyslabel

 

Meer jongensspeelgoed tips >>

Meer winacties op Boyslabel >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑