Weetjes Kwartet; speel, onthoud, verzamel en win!

18 juni 2019

Spelletjes spelen is een van de favoriete familie bezigheden om samen te doen. Hierbij is Kwartet is het leukste kaartspel voor de hele familie. Identity Games heeft een uitgebreide collectie van kwartetspellen, waar je ook nog eens iets van opsteekt: Weetjes Kwartet. Deze leerzame kwartetten bevatten grote kaarten die fijn vasthouden en die naast mooie afbeeldingen ook interessante weetjes bevatten. Maak plezier en verbeter spelenderwijs je kennis over het menselijk lichaam, auto’s, dieren of een van de andere uiteenlopende onderwerpen van de Weetjes Kwartetten.

Bekijk ook dit leuke proefjes speelgoed >>

Weetjes Kwartet spel

Hoe hard kan een leeuw rennen? Welke smaken kan de tong proeven? Waarom mogen astronauten geen bonen eten voordat ze de ruimte in gaan? Hoe lang was een T-rex? De weetjes kwartetten geven antwoord op deze en meer interessante en grappige vragen.

Zo maken kinderen spelenderwijs kennis met verschillende onderwerpen.Om het extra spannend te maken bevat  ieder spel  twee superkwartetten die uit vijf kaarten bestaan. Heb je vier kaarten compleet, dan roep je ‘kwartet’ en leg je de kaarten op tafel. Degene die de vijfde kaart in zijn hand heeft krijgt een strafpunt aan het eind van het spel. Voor kinderen vanaf 3 jaar zijn er twee speciale junior kwartetten, waarbij hun kwartetspel met 3 kaarten compleet is.

weetjes kwartet, kwartet, kwartetspel

Wat is jouw favoriete kwartetspel?

Weetjes Kwartet

Er zijn maar liefst 14 Weetjes Kwartetten met thema’s die kinderen gegarandeerd aanspreken. De volgende kwartet spellen zijn er:

Wildlife – Sealife – Junglelife – Vakantielanden – Menselijk Lichaam – Auto – Paarden  – Beroepen – Dino – Huisdieren – Sport en nog meer!

Winactie

Zijn jullie ook echte spelletjes fanaten en is het kwartetspel ook een van je favoriete spelletjes? Dan moet je zeker meedoen met onze winactie. Wij mogen maar liefst 2×2 Weetjes Kwartet kaartspellen verloten onder onze volgers en bezoekers (2 sets op Boyslabel en 2 sets op Girlslabel). Vul onderstaand formulier in en laat weten naar welk kwartetspel de voorkeur uitgaat (bekijk hier alle varianten). De namen van de twee winnaars staan 2 juli hier op Boyslabel. Good Luck!

De winnaars zijn: Esther van Moergestel en Madelon Oosterkamp, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje met je adresgegevens naar info@boyslabel.com dan zorgen wij dat jullie zsm je prijs thuisgestuurd krijgen. Veel plezier!

Gek op puzzelen? Bekijk deze leuke kinderpuzzels >>

weetjes kwartet, kwartet, kwartetspel, boyslabel

 

Meer jongensspeelgoed tips >>

Meer winacties op Boyslabel >>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Zorro The Chronicles the game, zorro game, zorro ps4, zorro spel nintendo switch

Zorro The Chronicles, the game + WINACTIE

Vanaf vandaag verschijnt Zorro The Chronicles, the game, een actierijk avontuur voor het hele gezin, vol spectaculaire gevechten, spannende verkenningstochten...
Champy on Tour

Het leukste gratis circusevent voor het hele gezin: Champy on Tour!

ToyChamp introduceert samen met zijn geliefde mascotte Champy een gloednieuw concept: Champy on Tour. Samen met zijn circus-entourage en veel...
kinderen op de achterbank, lange autorit met kinderen

Lange autorit met kinderen voor boeg? TIPS & vermaak op de achterbank

Heb je een lange autorit met kinderen op de achterbank in het vooruitzicht? Ga je op vakantie of misschien wel...