Ad SquareAd Square


Lifestyle

Published on december 6th, 2017 | by Karen

0

Leren uitslapen met een speciale wekkerradio

Je dag begint zodra de oogjes van jouw zoon ’s ochtends open gaan. Ook als dat al om 06:oo uur ’s ochtends is. Je kindje heeft dat tijdsbesef nog niet, wat wij al wel hebben. Maar ik wil wel wedden dat je in het weekend stiekem wat langer wil slapen, toch? Met deze speciale wekkerradio voor kind hebben wij de oplossing voor jou!

Je kan het ze natuurlijk niet kwalijk nemen dat ze om 06.00 uur al naast je bed staan. Wat een tegenvaller zeg! Met behulp van de speciale kinderwekkers kan je het tijdsbesef wat beter aanleren.

Wekkerradio voor kind

Deze gave wekkerradio voor jouw zoon is in te stellen op twee verschillende tijden. Op schooldagen wordt je zoon gewekt met zijn favoriete radio kanaal en in het weekend zet je de wekker iets later om aan te geven wanneer hij uit bed mag komen. Helemaal leuk is dat je de frontjes van deze wekker lekker kan afwisselen. En deze kinder wekkerradio’s een ‘Nap’, ‘Sleep’ en ‘Snooze’ functie.

De knoppen van deze wekker voor kinderen zijn groot en dat maakt dat dit apparaat makkelijk te bedienen is. Op het LED display is de tijd af te lezen. Het scherm is verlicht, zodat de tijd ook ‘s nachts goed te zien is. Maar wees niet bang je zoon wakker ligt door het licht, want het scherm is dimbaar!

Kinderwekker met radio én nachtlamp

De vrolijke RPE kinderwekker heeft een projectie lampje, zodat je zoon ’s avonds relax in slaap kan vallen met een van de drie bijgeleverde projecties óf met een muziekje op de achtergrond. En ook deze wekker is in te stellen op twee verschillende tijden.

Deze leuke kinderwekkerradio ziet er niet alleen schattig uit, maar beschikt ook over een aantal super hippe functies. Zo kun je met behulp van de ingebouwde microfoon zelf een geluid opnemen dat je wilt laten afspelen als wekker. Bijvoorbeeld de favoriete muziek, zen-geluiden of misschien wel jouw stem! De knoppen aan de voorkant zorgen ervoor dat je het apparaat snel en makkelijk kan bedienen. Op het heldere LCD scherm kun je altijd de tijd aflezen.

Shop alle wekkerradio’s voor kinderen hier

Winnen!

Verlang jij ook weer naar uitslapen in het weekend? Met zo’n coole kinderwekker kan je dit je zoon aanleren! Doe nu mee met onze winactie en misschien heb je binnenkort niet meer 4 lagen concealer nodig om je wallen te verstoppen… We mogen twee keer een kinderwekker voor jongens weggeven! Laat hieronder je gegevens achter en vertel ons welke wekker jij graag wil winnen voor je boy. Een blauwe projectie wekker óf een wekker met verwisselbaar voetbal frontje! Volgende week woensdagavond 13 december maken we de winnaar bekend.

De winnaars zijn: Ineke Ravensbergen de projectiewekker en Natasja Groothedde de voetbalwekker. Van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met je adresgegevens, dan zorgen wij dat jullie de wekker zsm thuisgestuurd krijgen. Heel veel plezier en lekker uitslapen 😉

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share Button

Tags: , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑