Ad SquareAd Square


Kinderboeken Wereld voetbal atlas

Published on juni 29th, 2017 | by Colinda

0

Ontdek de wereld met de leerzame Wereld Voetbal Atlas!

Waar is Messi geboren en waar groeide Arjen Robben op? Waar ligt Uruguay, het land dat het eerste WK ooit won? Bestaat er ook een land waar niet wordt gevoetbald en waar ligt dat dan? En wist je dat de Inca’s 500 jaar geleden al een soort voetbal speelden?

Wereld voetbal atlas, voetbalboekIn deze prachtige getekende Wereld Voetbal Atlas, maken kinderen een wereldreis terwijl ze lezen over beroemde clubs, fantastische spelers en grote toernooien. Maar het gaat ook over nieuwe clubs en onbekende voetbalhelden uit verre landen. Zo leren kinderen via hun favoriete sport van alles over de wereld.

Een schitterend en uniek boek met honderden weetjes en tekeningen, waarin je eindeloos kan verdwalen…

  • Honderden mooie details
  • Met meer dan 30 kaarten
  • Luxe gebonden uitvoering

De Wereld Voetbal Atlas is geschreven voor Gerard van Gemert. Auteur van onder meer De voetbalbengels, De voetbalgoden en Kief de goaltjesdief. Job van Gelder maakte de illustraties in het boek

Bekijk het boek hier

WIN de Wereld Voetbal Atlas (3x kans)

Is jouw zoon ook helemaal gek van voetbal? En wil jij hem verrassen met dit fantastische Wereld Voetbal Atlas? Wij mogen 3 kids blij maken. Doe mee met onze winactie. Geef in onderstaand formulier antwoord op de  vragen. De namen van de 3 winnaars staan dinsdagavond 11 juli hier op Boyslabel. Good Luck!

De winnaars zijn geworden: Dirk Pastoor, Tijn Dortland en Wendy Rooze. Van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jullie zsm deze geweldige voetbal atlas thuisgestuurd krijgen. Heel veel lees- en voetbal plezier!

Wereld voetbal atlas, voetbalboek

Wereld voetbal atlas

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑