Het ‘huisdier’ voor echte stoere kids

1 maart 2016

Ben jij gek op exotische dieren? Dan zijn deze Wild Pets helemaal jouw ding. Er is niets liefs of knuffelig aan deze Wild Pet, weet jij hem te temmen?! BOTI brengt dit voorjaar twee gloednieuwe Wild Pets spinnen uit. En alsof dat nog niet genoeg is, komen daar ook een serie levensechte ‘glow in the dark’ schorpioenen bij. Deze harige monsters bewegen zich net als echte spinnen en schorpioenen voort en zijn gegarandeerd een succes om jouw omgeving de stuipen op het lijf te jagen.

De gloednieuwe spinnen van Wild Pets zijn nóg levensechter en spannender dan voorheen dankzij hun nieuwe uiterlijk. De Schorpioenen transformeren in de nacht tot ware lichtmonsters. Door het glow in the dark effect laat je jouw omgeving schrikken op de meest donkere plekken.

——

De Wild Pets bewegen zich op drie manieren. In de speciale terrariums, met rotsformatie en zanddetails, kleuren de ogen van de spinachtige blauw en gaan zij op zoek naar een veilige, warme plek. Duw je op hun rug? Dan zie je hoe de ogen groen kleuren en ze op verkenning uit gaan. Maar pas op: kleuren de ogen rood, dan gaan ze in de aanval!

Bekijk en shop hier de verschillende soorten Wild Pets >>>
wild pets, speelgoed spinnen en schorpioenen, speelgoed dieren

Wild pets, speelgoed spinnen

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Handige tips om verveling bij kinderen te voorkomen

Heb jij thuis een kind dat zich regelmatig verveelt, zelfs met kasten vol speelgoed tot zijn beschikking? Dit is waarschijnlijk...
IMG_8841-1

Buitenspelen met spekkopergames

Kinderen zitten al heel snel binnen op hun schermpjes. Als ik naar mezelf kijk was ik vroeger veel meer buiten...
donald duck puzzel

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen.

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen. Onze zoon is er gek op! Met zijn 3 jaar, begint hij er een extreem...