boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding BIC Bankcode Banknaam ABNANL2A

Published on november 18th, 2018 | by Carola

0

Kleed je maar warm aan Noud in Bampidano

De warme winterkleding kleding kan nu toch echt aangetrokken worden, het is koud buiten. Eerlijk gezegd vind ik dat helemaal niet erg, want leuke, nieuwe outfits zijn altijd weer leuk om aan te trekken. Samen met Noud speurde ik het internet af en komen uit bij de warme kinderkleding winter collectie van Bampidano.

Bekijk meer jongenskleding >>

Winter collectie Bampidano

Noud wees ‘natuurlijk’ iets blauws aan uit de wintercollectie van Bampidano Blauw is zijn lievelingskleur. Een stoere outfit, maar wel lekker comfortabel. Noud speelt veel met auto’s op de grond en klimt en klautert buiten graag rond, dus dat de outfit makkelijk meebeweegt is een must.

winter collectie bampidano, kindermodeblog, boyslabel kinderkleding review, winterjas jongen, peuterkleding jongenDe broek is erg zacht en de kleur vindt Noud helemaal fantastisch. Om de enkels zitten wit-blauwe boorden wat de broek een beetje ‘breekt.’ Daarnaast heeft hij bij de taille een elastieken band met aantrekkoord. Het shirt zit perfect. Wijdere shirts vind ik nooit zo mooi staan bij Noud. Dit shirt van Bampidano sluit mooi aan. Fijne pasvorm dus!

De winterjas is een item waar ikzelf helemaal weg van ben! Het is een hele stoere jas en de fel oranje accenten maken de jas helemaal af. Het gave is dat de felle kleur weer terug komt in zijn shirt.

Conclusie Bampidano collectie

Noud vindt deze outfit heerlijk zitten. Lekker comfortabel en de broek voelt aan de binnenkant heerlijk zacht aan. Hij heeft ermee geklommen en dat is iets wat ik belangrijk vind. Een kind moet zich lekker vrij kunnen bewegen en niet belemmert worden door te stugge kleding.

Noud is 91 cm lang en draagt alles in maat 92. De jas en het shirt passen perfect. Noud is inmiddels bijna 4 jaar, maar hij is klein van stuk. Qua maat vallen de jas en het shirt dus precies goed. Komt echt overeen. Wel had de broek van mij een maatje groter gemogen. Qua lengte is hij prima, maar ik vind het leuker als de broek iets breder om zijn benen zou vallen, dat is echt persoonlijke smaak.

Ik raad deze mooie winter collectie van Bampidano zeker aan; de kinderkleding is leuk, zit comfortabel en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

winter collectie bampidano, kindermodeblog, boyslabel kinderkleding review

winter collectie bampidano, kindermodeblog, boyslabel kinderkleding review, winterjas jongen, peuterkleding jongen

winter collectie bampidano, kindermodeblog, boyslabel kinderkleding review, winterjas jongen, peuterkleding jongen

winter collectie bampidano, kindermodeblog, boyslabel kinderkleding review, winterjas jongen, peuterkleding jongen

winter collectie bampidano, kindermodeblog, boyslabel kinderkleding review, winterjas jongen, peuterkleding jongen

Nog meer stoere herfstkleding >>

Bekijk ook: Outfit of the Day >>

Nieuwe winterjassen jongens >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑