boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding winter sale kinderkleding, kinderkleding sale

Published on december 11th, 2020 | by de redactie

0

WINTER SALE 50%-70% KORTING

De winter sale kinderkleding is vanaf vandaag wel heel erg opgelopen met kortingen tot 50%-70% . Eindelijk die leuke winterjas kopen met flinke korting of die toffe kinderschoenen die je laatst gezien hebt online. Ja, de uitverkoop van mode en kleding is wel een erg leuke periode. Tijd om de garderobe van de kids eens flink aan te vullen!

SHOP HIER

Ook in de SALe deze Cool Boys Look >>

Winter sale kinderkleding

De winter sale is de meest geliefde uitverkoop die er is, hier zit mening moeder op te wachten. Ook omdat we allemaal weten dat deze periode eraan zit te komen en meestal nog sneller dan de winkeliers zelf willen. Dit jaar was het al een enorme gekte tijdens Black Friday en Cybermonday. Helemaal gek is het ook niet. In de zomermaanden komt de wintercollectie uit en in de wintermaanden (meestal rond februari of soms zelfs nog eerder) ligt de nieuwe zomercollectie al in de schappen. Door de wintersale krijg je de kans om, nog voor de koudste maanden van het jaar echt beginnen, je wintergarderobe compleet te maken.

BEKIJK HIER ALLE AANBIEDINGEN

cool boys outfit, get the look jongens kleding, jongenskleding inspiratie, jongenskleding styling

Zwarte trui met gele bies & longsleeve met backprint

Grijze jas

Zwarte trui met logoprint & grijze joggpants

Gele jas

Geel shirt & bruine joggpants

Sneakers


 

back to school, get the look jongens kleding, boysstyle, jongenskleding inspiratie, tienerkleding jongen, stoere jongenskleding

Vest & geel shirt & joggpants

Sneakers & cap

Vest & gestreept shirt 

Zwarte polo & joggpants bruin


Begin winter sale kinderkleding

De wintersale is nu begonnen! Dit keer is hij al eerder begonnen als normaal. Normaal starten de meeste winkels in december hun uitverkoop. Deze houdt ongeveer aan tot en met de maand januari. Zeer veel modewinkels beginnen de dag na Kerst met de sale, oftewel eind december.

Winkels stoppen met de sale wanneer ze hun doel hebben bereikt, namelijk het uitverkopen van de oude collectie. Dit moment zal meestal eind januari worden bereikt. Soms gaat de wintersale nog door tot in de maand februari en kun je dan nog shoppen met soms wel 70% korting. Maarja, of dan moet je wel heel veel geluk hebben wanneer dat ene leuke kledingstuk nog in de winkels, en met korting, verkrijgbaar is.

Shop jij ook graag tijdens de winter sale kinderkleding? Wacht jij ook speciaal op de uitverkoop van kinderkleding? Laat het weten in een reactie hieronder.


jongenskledinginspiratie, bnosy jongenskleding, GET THE LOOK jongens kleding

Gestreept shirt & joggingbroek

On Top B.Nosy shirt & On top of the world shirt

Sweater & geruit overhemd

Winterjas

Stoere schoenen


LEES OOK:...

Comments are closed.

Back to Top ↑