Winterkleding shoppen met super deals

6 januari 2023

Oh Oh de drukke decembermaand is nog maar net voorbij en je kleine of inmiddels grote jongen maakte zojuist even een groeispurt waar je U tegen zegt. Net nu je een beetje pas op de plaats wilde maken en zuiniger met je geld om wilde gaan. Gelukkig zijn er super deals en scoor je de mooiste winterkleding nu voor fijne prijsjes.

TIP: Super deal weekend van 6 t/m 8 januari 10% extra korting op alles

Pay day in Januari

Naast die fijne prijsjes hebben we natuurlijk in Januari ook de kinderbijslag mogen ontvangen. Een fijn extraatje die je nu dan even goed kan inzetten. Oh en koop verstandig en niet precies pas maar zorg dat ze er de lente ook nog even mee vooruit kunnen. Die stoere jogpants of jeans kunnen namelijk gerust door gedragen worden in de lente met een leuk t-shirt erop en een vette sneaker eronder..

Be smart, shop smart!

Dus als je er even bij nadenkt zou je alvast een beetje slim inkopen kunnen doen met het oog op het nieuwe seizoen. In de wintercollecties zijn namelijk genoeg kledingstukken te shoppen die langer draagbaar zijn en kijk ook eens bij de schoenen. Een paar toffe sneakers in de sale is ook altijd fijn. Ik zeg WIN WIN!

Boys super deals shop inspo

Hieronder delen we nog een paar toffe sets en items die in de sale verkijgbaar zijn. Naast deze toppers is er nog veel meer moois te verkijgen. Kijk hieronder om direct naar de super deals te gaan..

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Tumble n dry jongenskleding kinderkleding

Ontdek de ss23 collectie van Tumble ’n Dry

Met de lente en zomer weer in het vooruitzicht, gaan we met z’n allen het liefst zoveel mogelijk naar buiten...
jongens jassen

Coole zomerjassen voor de jongens

Maart roert zijn staart, een gezegde wat deze maand goed tot zijn recht komt met al die regenachtige en koude...
jongens jassen (1)

De vetste sneakers voor jongens

Als ik zo de meeste moeders om mij heen hoor, is iedereen al toe aan het voorjaar. Die zon schijnt...