boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Blogs wintertijd, klok verzetten

Published on oktober 27th, 2019 | by de redactie

0

Zijn jullie ook zo blij met de wintertijd?

Wintertijd. Héérlijk een uurtje langer slapen? Nou helaas, voor veel ouders vast herkenbaar; de wintertijd betekent hier nog een uurtje minder slapen! Boaz staat nu om vijf uur fris en fruitig naast ons bed. Toen we hem vanochtend terug in bed stopten en aangaven dat hij echt nog even moest gaan slapen, slaakte hij een diepe zucht en zei: “maar mama, ik heb echt geen slaap meer hoor”.  Ga dan aan een uitgeslapen kleuter maar eens uitleggen dat hij nog een uur (weet je hoe lang dat is als je drie bent?!) in bed moet liggen.

Deze leuke wekkers kunnen helpen >>

Lees ook: mijn kind slaapt uit met de slaaptrainer >>

Wintertijd

Dus we proberen het nu maar een beetje op te rekken door hem nog even naar bed te sturen, extra knuffels in bed, wat op zijn kamer spelen en tenslotte nog eventjes gezellig bij papa en mama in het grote bed totdat de wekker gaat.

Met een baby is het ook lastig om een ritme te vinden. Lees hier tips om de overgang van zomertijd naar wintertijd soepel te laten verlopen.

Ander ritme

Op internet kom ik de afgelopen dagen op verschillende ‘opvoedsites’ hele pedagogische tips tegen als; een paar dagen van tevoren al beginnen met een ander ritme, de maaltijden en bedtijden telkens iets verschuiven, op tijd opstaan etc. Het klinkt allemaal heel mooi bedacht maar sorry; hoe haalbaar is dat?

Misschien ben ik te kritisch dus heel benieuwd of er onder jullie ouders zijn die dit doen en vooral; werkt het? Ik kan het me eerlijk gezegd eigenlijk niet voorstellen maar kom maar door met de tips dan ga ik deze over een half jaar uitproberen!

Heb jij nog tips hoe we vandaag de dag doorkomen?

Stoere jongens pyjama’s >>

Lekker SNURKen onder heerlijk beddengoed >>

WINTERTIJD – wintertijd met kinderen – klok verzetten

Tags: , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑