boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Spelen wishbone bike

Published on februari 15th, 2018 | by de redactie

0

Wishbone Bike: dé leukste loopfiets

Alweer twee jaar geleden dat onze zoektocht begon naar een gepast cadeau voor onze middelste zoon van 2 jaar. Veel dingen hadden we al en het was lastig iets te vinden wat we geschikt vonden. Totdat ik deze super gave Wishbone Bike tegen kwam bij De Gele Flamingo. Mijn man en ik waren meteen verliefd. Hij was stoer, stevig en vooral heel lang te gebruiken. Na er een paar weekjes erover nagedacht te hebben besloten we toch dat het deze moest gaan worden. We hadden na deze nog veel andere bekeken, maar uiteindelijk hadden we onze zinnen toch op de stoere Wishbone Bike gezet.

Lees hier: waarom een loopfiets >>

wishbone bikeWishbone Bike

Wat wij ook enorm leuk vonden is dat er ontzettend veel accessoires te koop zijn om hem helemaal naar jouw eigen smaak en style te creëren. Toffe stickers, handvatten en zadeltjes in kekke kleurtjes. Zelfs naambordjes voor op het stuur kun je er voor krijgen. Echt helemaal te stoer. Wat ook een voordeel was is dat de ‘bike’ heel lang mee kan gaan. Je kunt hem namelijk steeds met de groei en ontwikkeling van je kind mee veranderen. De Wishbone Bike is dé leukste meegroei loopfiets op de markt. Hij kan als driewieler gebruikt worden voor kinderen vanaf 1 jaar. Vanaf de leeftijd van 2 à 3 jaar kan de Wishbone Bike omgebouwd worden tot een stoere loopfiets  door heel simpel de achteras uit het frame te halen en de 2 achterwielen te vervangen door 1 wiel. Als ze ongeveer 4 jaar zijn, draai je het frame om en is de loopfiets hoger en nog steeds geschikt om ook als 5 jarige mee te spelen.

Loopfiets

wishbone bike

Dat deze ‘bike’ zolang mee kan groeien met je kind, gaf voor ons de doorslag om hem te kopen. Inmiddels staat hij hier al twee jaar in huis en er word nog iedere dag volop gebruik van gemaakt. Als het dadelijk zover is dat we over gaan op een normale fiets, schuift de Wishbone Bike door naar onze derde. Hij ziet er nog steeds super mooi uit en kan nog heel wat jaren mee, misschien dat we er dan wel voor kiezen om hem een andere look te geven. Dan lijkt het net of we weer een nieuwe hebben. Top aankoop, zou er zo weer voor kiezen!

De toffe én leukste loopfiets koop je bij De Gele Flamingo.

Lees ook waarom een loopfiets goed voor de ontwikkeling is >>

wishbone bike

wishbone bike

wishbone bike

Meer leuk speelgoed voor jongens >>

Lees ook: leukste cadeau voor peuter jongens >>

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑