Alles voor op de babykamer getest!

22 januari 2015

Heb je te horen gekregen dat je zwanger bent, dan denken met name de vaders gelijk aan de kinderkamer. Er moet namelijk een kinderkamer komen met een leuke inrichting die past bij jullie smaak. Echter is er tegenwoordig zoveel keuze dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Sommige mensen gaan de eerste de beste meubelzaak binnen en kopen daar de volledig kinderkamer. Op zich is dat zonde, omdat er misschien elders nog wel een mooiere kinderkamer te koop is voor een betere prijs. Op Wooki kun je lekker op je gemak binnen een paar minuten kijken wat voor kinderkamer het beste bij u past!

Hoe werkt het?
Eigenlijk heel eenvoudig! Als je naar de website gaat krijg je diverse testen te zien, waaronder een kinderwagen test, een luier test, maar ook testen voor de baby- en kinderkamer. Als je bijvoorbeeld een losse box of commode zoekt, hebben ze hier testen voor. Zoek je bijvoorbeeld een complete babykamer dan klik je op de test en begin je met het beantwoorden van een aantal vragen. Deze vragen gaan meestal over je persoonlijke situatie en smaak, zodat het algoritme achter Wooki een perfecte babykamer voor jou kan selecteren. In dit geval wordt er gevraagd welke uitstraling je het meeste aanspreekt. Hou je van klassiek of juist van modern?

De uitslag
Als je klaar bent met het beantwoorden van de vragen, vaak binnen 1 a 2 minuten, komt er een top 5 uitrollen. Zo past de nummer 1 het beste bij je wensen, maar wellicht zijn de overige babykamers ook interessant om te bekijken. Wilt je zelf een top 10 ontvangen, kun je deze per e-mail ontvangen. Eventueel kun je nog doorklikken op de top 5, zodat je meer informatie krijgt over de babykamer en hem direct online kunt bestellen.

Ook funtesten
Naast het aanbieden van producttesten, heeft Wooki ook diverse testen om je heerlijk te vermaken. Zo kun je bijvoorbeeld een liefdestest doen, maar ook een Disney test of bijvoorbeeld een Nieuwjaarstest of Carnavalstest. Heb je even niets te doen en wil je jezelf testen, kun je ook hiervoor op de website terecht.

Wil je up-to-date blijven met de nieuwste testen, volg dan de Facebook pagina!

kinderkamer, wooki, babykamer, testen babyproducten, testen babykamer, producttesten

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

babykleding voor jongens, baby kledingmerken voor jongens, babykleding, babyjongen

De leukste babykleding voor jongens, babymerken en musthaves

Draag mij maar weg bij het zien van die schattige baby boys in super leuke babykleertjes. Was er vroeger niets...
babyzen, babyzen yoyo, kinderwagens, lichte kinderwagen, buggy, babyblog

De stoere Babyzen YoYo

Je pasgeboren zoon de wereld laten ontdekken op een comfortabele manier is natuurlijk de wens van iedere ouder. Dat begint...
fermlivingkids, ferm living kids online, online kinderwinkel, lifestylewinkel, hippe kinderspullen

Hippe lifestyle wannahaves for baby & kids

Op het moment dat je moeder wordt, krijg je er meteen een nieuwe hobby bij. Gegarandeerd dat dat bij iedereen gebeurt. Bij...