boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding z8 kleding

Published on februari 23rd, 2018 | by Mi-choe

0

You’re the man with Z8 kleding

OH YEAH! De nieuwe Z8 kleding collectie is online verkrijgbaar en ziet er vrolijker en stoerder uit dan ooit! Veel groen, grijs en knallend rood. Gave teksten met een knipoog prijken op de shirts van de jongens. Ook in deze Z8 kleding collectie vind je weer stoere jacks, kekke polo’s en gave trucker caps voor de jongens. En echte Z8 fans zijn erg blij om te horen dat de collectie vanaf dit seizoen tot en met maat 140/146 gaat!

Meer inspiratie voor stoere jongenskleding >>

Bekijk ook stoere jongensschoenen >>

Z8 kleding

Deze zomer kunnen de jongens de meisjes gaan inpalmen in opvallend rood. Leuke, zomerse shorts of polo’s en voor wie zich niet nog niet met meisjes wil bezighouden is er het knalrode shirt: “I’m with the boys”.

Ook dit voorjaar komt Z8 met die stoere, groene kleur. Makkelijk te combineren met zwart, wit en grijs. Ik voorspel dat het groene jack een enorm succes succes gaat worden. Dit model is iedere collectie ontzettend populair en in deze groene kleur is het echt een must voor de jongens. Ook de grijze washing is super cool. De grijze skinny en de short kun je met vrijwel alles van deze Z8 kleding collectie combineren.

Sportief en zelfverzekerd in Z8 kleding

Succes gegarandeerd met een borgvest van Z8. Lekker zacht van binnen en sportief van buiten. Super sportief is de mouwloze hoodie. Draag dit over een hippe longsleeve boven een skinny en je nonchalante, zelfverzekerde look is af. Polo’s zijn tijdloos en staan altijd leuk en dat weet Z8 ook. En ook in deze collectie vind je een sportief, rode polo met witte streepjes op de mouw. Lekker casual!

Stoere jongenskleding

Opvallend in deze collectie zijn de shorts met tijgerprint. Dierlijk en krachtig, deze shorts zijn zeker voor de jongens die niet bang zijn om op te vallen. En voor wie altijd tevreden in de spiegel kijkt is het statement shirt: “I’m handsome and I know it’. Er is niks mis met een tikkeltje arrogantie en een gezonde dosis zelfverzekerdheid.

Z8 kleding doet wat er verwacht wordt. Een mooie, diverse en herkenbare collectie voor alle jongens. Of je nu graag op de voorgrond treedt of je liever met sport bezig houdt. Z8 heeft het allemaal.

Bekijk meer uit de nieuwe Z8 collectie door hier te klikken >>

 

z8 kleding z8 kleding z8 kleding

 

Tags: , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑