Z8 Newborn winter online! 

26 juni 2015

De nieuwste Z8 newborn winter collectie is binnen. Wat een mooie collectie voor de allerkleinste boys! Zachte stoffen van hoge kwaliteit in de bekende basiskleuren van Z8 zoals antraciet, grijs mêlee en wit gecombineerd met zachte pastels. Schattige shirts met een knipoog, mooi afgewerkte broekjes en zeer draagbare boxpakjes. Alles is onderling perfect te combineren met elkaar. Weer een zeer geslaagde collectie met de mooiste kleertjes voor jouw kleine newborn baby.

z8 jongens, z8 newborn winter 2015-2016, z8 babykleding, nieuwe collectie Z8 babykleding

Z8 babykleding winter collectie

Z8 babykleding komt voor winter 2015-2016 met een leuke lieve en stoere collectie. Deze is helaas nu nog niet verkrijgbaar, maar pas vanaf augustus. Dus even geduld nog, maar we staan te trappelen van ongeduld. Alle  nieuwe kleuren, modellen en kleine details maken dat ook deze collectie weer herkenbaar Z8 is.

Z8 jongens brengt een sportieve winter collectie. De warme kleurstelling in T-shirts, vestjes en sweat broekjes geven je het behaaglijke gevoel van comfort. Warme winterkleuren maken vestjes, T-shirtjes, jumpsuits en broekjes tot een ware must-have voor elke baby.

Z8 10 jaar Party Time!

Hip hip hooray! 10 years Z8. Tijd voor een feestje hebben ze gedacht bij Z8. De winter folder staat geheel in het teken van cadeautjes en veel lekkernij. En niet te vergeten de nieuwe winter collectie natuurlijk. Alle newborn items hebben model namen gekregen van gezonde lekkernij zoals; cucumber, grape, cranberry, tomato en papaya. Het is een snoepje van een nieuwe Z8 collectie!

Dus shoppen maar bij

Z8 babykleding winter 2015-2016

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

babykleding voor jongens, baby kledingmerken voor jongens, babykleding, babyjongen

De leukste babykleding voor jongens, babymerken en musthaves

Draag mij maar weg bij het zien van die schattige baby boys in super leuke babykleertjes. Was er vroeger niets...
babyzen, babyzen yoyo, kinderwagens, lichte kinderwagen, buggy, babyblog

De stoere Babyzen YoYo

Je pasgeboren zoon de wereld laten ontdekken op een comfortabele manier is natuurlijk de wens van iedere ouder. Dat begint...
fermlivingkids, ferm living kids online, online kinderwinkel, lifestylewinkel, hippe kinderspullen

Hippe lifestyle wannahaves for baby & kids

Op het moment dat je moeder wordt, krijg je er meteen een nieuwe hobby bij. Gegarandeerd dat dat bij iedereen gebeurt. Bij...