Zandmonsters spelen met het leukste zand speelgoed #summermusthave

27 juni 2021

Hoe blij kun je zijn als je kinderen heerlijk buitenspelen. Op hun knietjes in het zand liggen te graven en te scheppen. Hele zandkastelen worden er gebouwd wanneer we op het strand of bij een heerlijk meer zijn. Ook zo leuk als je thuiskomt en alles onder het zand zit 🙂 Herkenbaar? Doen jouw zandmonsters dat ook? Dan komt dit leuke zand speelgoed zeker goed van pas!

Zand speelgoed

zomerspeelgoed, zand speelgoed, schatzoekersschepNatuurlijk zijn een fijne emmer en schep nodig wanneer je zoon weer een van zijn coole bouwwerken maakt. Maar heb je dit leuke zand speelgoed al gezien? Anders dan anders en absoluut uniek te noemen. Deze leuke graafmachine staat voor zandspeelplezier in het kwadraat: zand scheppen en daarna vervoeren. Met dit coole speelgoed maak jij de zandbak gegarandeerd onveilig!

Op het eerste gezicht lijkt het een baggerschep, maar deze schatzoekersschep is de perfecte uitrusting voor kleine schatzoekers! Stenen, schelpen, stukken hout of een euro… hier blijven alleen de schatten in de schep achter, want het zand loopt er weer uit!

Maar ook met de leuke metselaarsset maakt jouw kleine spruit een heel bouwwerk van zandbakstenen. Ideaal om een muurtje op te trekken of een heus kasteel te bouwen. En weet je dat dit tijdens de winter ook geschikt is om mee in de sneeuw mee te spelen?

Met de übercoole tankwagen, met afneembare tuit, beleef je uren plezier in de zandbak. Je kan er water mee vervoeren en nadien uitgieten. Helemaal klaar voor een middagje ploeteren in de zandbak!


Zomer speelgoed

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling. Spelenderwijs grenzen verleggen, onderling spelregels bepalen en creatief bezig zijn met hutten bouwen. In mijn jeugd speelden we alle dagen buiten. Lekker spelen in de zand bak achter in de tui, een rekstok en een schommel en mochten eindeloos hutten bouwen met parasols en lakens. Mijn kinderen spelen gelukkig ook graag buiten.

zand speelgoed, graafmachine, zandbak graafmachine

Graafmachine voor in de zandbak

Neem plaats op de graafmachine (super stoer zand speelgoed natuurlijk) en laat de werkzaamheden maar beginnen! De graafmachine kan 360 graden draaien, waardoor je het zand makkelijk kunt verplaatsen en overal bij kunt.

Niks fijner dan buitenspelen

Met de langere dagen, mooier weer en warmer gaat het weer kriebelen om lekker buiten te spelen en daar hoort behalve eigen fantasie ook wel wat leuk speelgoed bij. Niks is fijner voor de kids om te genieten van de buitenlucht. Lekker in beweging en met vriendjes en buurt kinderen een ‘onder elkaar’ gevoel. Met buitenspelen kun je vele mooie herinneringen maken.

Bekijk meer leuk zomerspeelgoed >>

strandspeelgoed, zand speelgoed, zandbak speelgoed

Haba Zand handpop Dinosaurus

Dit zand speelgoed is te gek! Met deze beweegbare dinokop kun je spannende rollenspellen spelen in de zandbak. Perfect voor spannende opgravingsspellen in het zand: dinokop begraven en als echte archeologen weer opgraven.

waterspeelgoed, zandspeelgoed

Deze tankwagen maakt een lekkere modderboel van al het zand

zandbakspeelgoed

Lekker spelen met dit favoriete zand speelgoed

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG_8841-1

Buitenspelen met spekkopergames

Kinderen zitten al heel snel binnen op hun schermpjes. Als ik naar mezelf kijk was ik vroeger veel meer buiten...
donald duck puzzel

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen.

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen. Onze zoon is er gek op! Met zijn 3 jaar, begint hij er een extreem...
Donald duck puzzel

Puzzelen in de kerstvakantie! + Winactie

Bij ons thuis echt een traditie. Puzzelen in de kerstvakantie. De kerstvakantie is toch zo’n vakantie waar meestal al genoeg...