boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenstassen zebra rugzak, zebra trends, kindertassen, stoere jongenstas

Published on juni 28th, 2018 | by de redactie

0

Coole Zebra rugzak voor de boys

Zo net voor de zomervakantie zijn er weer een aantal heel leuke nieuwe jongenstasjes van het coole merk Zebra Trends beschikbaar gekomen. Is de rugzak van jouw zoon het schooljaar niet helemaal ongeschonden doorgekomen en ben je op zoek naar een coole nieuwe jongenstas, dan is het zeker de moeite waard om deze leuke rugzakjes eens te bekijken. zebra rugzak

Racecar en Salamander

Nog steeds verkrijgbaar en erg leuk zijn de rugzakken in de uitvoering “Racecar” en “Salamander”. Deze gave modellen zijn een aantal maanden geleden uitgekomen, maar nog steeds erg populair en heel geliefd bij de jongens. Niet zo gek natuurlijk, want welke stoere knul wil er nou geen rugzak met stoere racewagens of salamanders op hun tas. Hiermee maken ze helemaal de blits op het schoolplein. Weet je dat deze tassen speciaal gemaakt zijn op het formaat van kinderen? Dus niet te groot en niet te zwaar. Perfect voor schoolgaande jongens.

zebra rugzak, zebra trends, kindertassen, stoere jongenstassen

Nieuwe rugzakken

De stoere rugzakken “Monstertruck”, “Construction” en “Monster” zijn qua stijl vergelijkbaar met de “Racecar”-uitvoering. Een mooie robuuste Zebra rugzak met een patroon van diverse leuke lijntekeningetjes in contrasterende kleuren, in een typische Zebra Trends stijl. De Zebra rugzak “Frogs” is heel vergelijkbaar met de “Salamander”-uitvoering, maar dan net wat meer edgy en contrast qua kleurgebruik. Wij vinden ‘m in elk geval super stoer!

Zebra rugzak

Zebra Trends is een hip Nederlands merk met een uitgebreide collectie tassen voor dames, meisjestassen en jongenstassen. De tassen kenmerken zich door leuke speelse designs en gebruik van hoogwaardige materialen, met oog voor detail en een kwalitatief goede afwerking.

De rugzakjes van Zebra Trends zijn ideaal voor jongens van lagere school leeftijd en verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl. Je kunt er ook terecht voor leuke kindertassen van andere mooie merken zoals Pick&Pack, De Kunstboer en Skip Hop.

zebra rugzak, zebra trends, kindertassen, stoere jongenstas

Op zoek naar een bijpassende outfit? >>

Bekijk hier nog meer kindertassen >>

 

Tags: , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑