Kleding zomer outfits jongens, zomerkleding jongens

Published on juni 16th, 2017 | by Anne-Floor

0

TOP 5 Out of the box zomer Looks by Anne Floor

Heerlijk, het is zomer! Benieuwd naar de favoriete zomeroutfits voor mijn jongens? Ik heb voor jullie mijn top 5 zomer sets samen gesteld.”To switch things up a little” heb ik geprobeerd om voor ieder stuk op zoek te gaan naar een ander merk. Dat was moeilijker dan het klinkt! Ik zie dat ik de laatste tijd steeds vaker naar dezelfde merken grijp, zonde, want er is zoveel ander leuks dit seizoen!

Out of the box Looks

Ik heb voor 5 ‘out of the box’ looks gekozen voor stoere boys, want een shirtje en spijkerbroekje kan iedereen wel bij elkaar verzinnen. Voor de zomer hou ik van setjes die er stoer en hip uitzien, maar het moet ook lekker zitten. Mijn boys leven ’s zomers het liefst in een lekkere short en shirtje.

zomer outfits jongens, zomerkleding jongens

Dit stoere biker shirt van Finger in the Nose, valt bij elke stoere boy in de smaak. Gecombineerd met deze gave Super Rebel sweatshort is je gave vent zo klaar voor een warme zomerdag.

“Smells like Teen Spirit”, met dit coole Nirvana vintage shirt van LMTD. Gecombineerd met de Vingino patches jeans short is zoonlief helemaal festival-proof.

Hoe leuk is dit krabben – cactus shirt van Scotch Shrunk? In combinatie met deze gave grafische short van B-Nosy is je outfit helemaal on point.

Ik ben helemaal fan van de krabben/kreeften print trend. Deze gave polo van Name–It past precies in mijn straatje, in combinatie met deze stoere short van Tumble-n-Dry ga je meteen door naar die leuke strandtent.

In deze gave polo van Indian Blue Jeans zie ik m’n jongens allemaal rondlopen. Wat leuk die stippenprint, je kunt dit shirt op een short met print gebruiken, maar op dit gave spijkerbroekje van Mayoral doet ‘ie het ook prachtig!

Wat is jouw favoriete setje of item?

Share Button

Tags: , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑