boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding

Published on april 23rd, 2018 | by Karen

0

Zomerpret in een cool outfit

Met grote hongerige ogen kijken we naar nog meer warme voorjaars- en zomerdagen. En ik kan het niet laten om de leukste zomermusthaves voor jongens te zoeken bij De Gele Flamingo. Geweldig buiten en strand speelgoed en natuurlijk met de juiste outfit om lekker buiten te spelen.

Ik ga je een kleine selectie van het enorm uitgebreide assortiment geven. En adviseer je daarnaast zeker ook om even op de site te kijken naar al het te gekke strandspeelgoed en zomerspeelgoed.

Zomermusthaves voor de boys

zomermusthaves

Zomermusthaves

Fun in en naast het zwembad met dit opblaasbaar Cactus luchtbed van SunnyLife  Met dit luchtbed krijg je zin in de zomer en steelt je zoon de show in het zwembad.

Rock all day met dit stoere outfitje. Een grijs shirt met een rock print en wat een stoere short die heerlijk comfortabel zit! Op nog warmere dagen wissel je de short af met de stoere tanktop met leuk opschrift in een zachte mint kleur.

Je zomeroutfit maak je natuurlijk af met een stoere pet. Handig, want zo wordt dat fijne gezichtje ook beschermd tegen de zon. We spotten deze stoere caps van VanPauline!

Lekker cruisen langs het strand met de Wishbone Bike Cruiser! De loopfiets heeft eenopvallend ontwerp dat is geïnspireerd op de custom made motorfietsen uit de jaren ’50.

En zijn we dan op het strand of in het zwembad te vinden, dan dragen de boys natuurlijk een stoere zwembroek. Deze met jellyfish van Sproet & Sprout vinden wij super stoer!

Bekijk meer jongens zwemkleding >>

Met de Pira van Quut Beachtoys kunnen kinderen makkelijk en snel mooie piramides bouwen. Vul de vormen met nat zand en druk dit goed aan, dan hoef je alleen nog maar de vormen weg te halen.

Quut Beachtoys

Op het eerste oog lijkt het strandspeelgoed van Quut niet heel veel anders dan wat al op de markt is alleen in een wat hipper jasje gestoken. Maar oh jee dat is een misvatting. Voor slechts een fractie meerprijs ten opzichte van de standaard schep en emmer heb je een geweldig leuke collectie met gegarandeerd uren lang strandplezier.

zomerspeelgoed, strandpret, strandspeelgoed, quut triplet

Om te beginnen het multifuntionele triplet schepje waarmee je kunt scheppen, gladstrijken, water gieten, en fonteintjes maken. Ik zou zeggen laat de beelden voor zich spreken… En dan het petanque spel. Voor jongere kinderen lijkt het niet iets waar je snel voor kiest, maar als je dan kijkt naar de andere mogelijkheden dan denk ik YES!! Ideaal om baantjes mee te maken op het strand voor de autootjes die altijd in mijn tas zitten. Of als jij al lekkere onderwaterratjes hebt dan zijn het de ideale duik speeltjes.

Ik kan je garanderen dat ik deze zomermusthaves aan de strandtas c.q. speelgoed opbergzak ga toevoegen. En dat ik naast alle kinderen in de branding sta om kastelen te bouwen, wedstrijdje doe wie de hoogste druip torens kan maken en autobaantjes uitgraaf.

Bekijk en shop al dit leuke zomermusthaves bij:

De Gele Flamingo

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑