boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding kinderpyjama's, claesens zomerpyjama cactus, zomerpyjama kind

Published on maart 28th, 2018 | by Colinda

0

Slaap lekker in je nieuwe zomerpyjama

Slapen is bij ons een belangrijk ritueel van de dag. Even tot rust komen na een drukke dag vol avonturen en belevenissen. Lekker douchen, tandenpoetsen, pyjama aandoen, de dag doornemen, nog even lezen, een knuffel uitzoeken (een van de vele) die vandaag mee mag slapen en dan lekker slapen onder een heerlijk zacht dekbed. Hierbij is het ook van belang dat de juiste pyjama gedragen wordt, want o wee als deze niet lekker zit, dan slaap je niet lekker. Heel begrijpelijk natuurlijk! Dit keer kozen we een wel heel vrolijke zomerpyjama kind uit.

Claesen’s pyjama

Het Nederlandse merk Claesen’s is favoriet bij ons. Ondergoed en pyjama’s met prachtige ontwerpen waar de kinderen blij van worden. De stoffen voelen heerlijk zacht aan en de pasvorm is perfect. De hemdjes en boxers sluiten mooi aan bij de kinderlijfjes, waardoor de kleding lekker draagt. Toffe ontwerpen, comfort en kwaliteit gaan hier samen.

zomerpyjama kind, claesens pyjama, korte jongens pyjama

Zomerpyjama kind

Boris mocht een nieuwe pyjama uitzoeken en drie maal raden welke hij kiest. Een Claesens pyjama die echt zomers aandoet door het mintgroene kleurtje en de cactusprint. De cactusprint viel hem direct op, want hij heeft ook een grote cactus op zijn kamer staan. En ik moet zeggen dat ik hem ook heel leuk vind. Mooi van kleur en grappig door de print. Door de mooie details als de tailleband met logsprint en de knoopjes en stiksels zie je dat er aandacht aan besteedt is bij het ontwerpen en maken van deze kleding.

De stof voelt lekker zacht aan en rekt goed mee. De pasvorm is goed. Het shirt valt niet te groot maar mooi smal met een goede pasvorm. Het broekje valt lekker ruim, maar perfect aansluitend in de taille. Dat is super in de zomer, want dan zit een nauw aansluitende pyjama helemaal niet lekker. Het mag wel een beetje luchtig zijn.

Boris draagt hier maat 128-134 (maat 8) en hij is zelf 132 centimeter lang. Deze pyjama past hem perfect! Hij is helemaal blij met zijn nieuwe pyjama! Slaap lekker!

ThanX Claesen’s

Bekijk meer kinderpyjama’s >>

claesens pyjama, jongenspyjama, kinderpyjama, zomerpyjama

Zomerpyjama, jongenspyjama, claesens

Wat een leuke zomerpyjama!

kinderpyjama's, zomerpyjama kind

 

LEES OOK:

 

ZOMERPYJAMA KIND

Tags: , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑