boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenskamers

Published on juli 7th, 2014 | by de redactie

0

Tips voor een zomerse kamer voor je zoon

De zomer is begonnen! Dat betekent ook dat zoonlief zes weken lang zomervakantie heeft. Een vakantie waar hij waarschijnlijk al heel lang naar heeft uitgekeken en die hij ook heeft verdiend. Verwen hem daarom eens goed door zijn kamer compleet anders in te richten. Bij de zomer hoort natuurlijk een zomerse kamer. Maar hoe richt je voor de zomer het beste een jongenskamer in? Met deze tips heeft je zoon binnen no-time een zomerse kinderkamer.

Bij de zomer hoort kleur. Heel veel kleur en het liefst zo fel mogelijk. Kleur zorgt namelijk voor een vrolijk gevoel dat hoort bij de zomer. Om de slaapkamer van je zoon zomers in te richten, is het dus belangrijk om veel kleurrijke spullen te gebruiken. Kleuren als lichtgroen en helderblauw passen heel goed bij een jongenskamer. Kies daarom als basis voor dekbedovertrekken en gordijnen in deze kleuren.

Met de juiste accessoires maak je de zomerse kamer van je zoon helemaal af. Online vind je tegenwoordig een ruim aanbod handige, originele kinderkamer accessoires met kleur. Kies bijvoorbeeld voor een gele spaarpot voor aan de wand of voor een lichtgevende, blauwe uil wandklok. Daarnaast zorgen leuke vormen op de muur ook voor een vrolijk gevoel. Deze vormen kun je heel makkelijk aanbrengen met leuke muurstickers. Ook deze zijn vaak te vinden met korting, zoals bij Verrassenddesign. Ga bijvoorbeeld voor een groene muursticker met vliegers. Het inrichten van een zomerse jongenskamer hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn.

zomerse jongenskamer

Bekijk meer thema kinderkamers >>

Meer jongenskamer voorbeelden >>

Bekijk ook het leukste jongensbeddengoed >>

Toffe muurstickers jongenskamer >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑