hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Lifestyle zonbescherming voor kinderen, nivea doll

Published on mei 25th, 2017 | by Tamara

0

Zonbescherming voor kinderen: zonnepop MAX

Zonnestralen allert in Nederland! 
Dat betekent goed oppassen met de zon nu de eerste zonnestralen meteen op zomerse sterkte stralen. Maar wat is de beste zonbescherming voor kinderen? Ik las laatst een artikel in de krant over dat er steeds meer gevallen van huidkanker zijn die veroorzaakt worden door zonverbranding. En dit blijft jaarlijks oplopen. Je merkt de global warming van de aarde en je merkt dat de zonnestralen heftiger zijn dan vroeger, insmeren is dus heel erg belangrijk.

 Wij als ouders hebben de taak om (onszelf) en onze kids goed in te smeren. Maar het is ook belangrijk om kleine kinderen zelf bewust van te maken van het feit dat het belangrijk is om jezelf goed in te smeren.

Zonbescherming voor kinderen

Kinderen insmeren met zonnebrand kan een pittige strijd opleveren. Nivea heeft daarom nu ook voor de little’s een pop (genaamd Lotte & Max) uit gevonden die net als een mens rood wordt als ie te lang in de zon is geweest. De pop is gemaakt van UV-gevoelig materiaal. Als je hem dan insmeert met zonnebrandcrème, verbrandt hij niet.

Het doel is dat de kinderen de pop mee nemen als ze in de zon gaan spelen. De pop, in ons geval Max laat dan precies zien hoeveel zon je kind heeft gehad. Als hij rood begint te worden weet je dat je weer kan gaan beginnen met het insmeren. Wat ze tegenwoordig allemaal wel niet verzinnen he!

Deze pop gadget is met succes getest op het strand van Rio de Janeiro. De poppen zijn als marketingactie uitgedeeld aan kindjes die aan het zonnebaden waren op het strand van Rio de Janeiro. Het idee achter de actie is het negatieve gevoel van het insmeren bij kindjes om te draaien tot een dagelijks ritueel.

Bekijk hier het filmpje

De Nivea Doll is een innovatief idee, dat het voor ouders makkelijker maakt om kinderen te vertellen dat het belangrijk is om ze in te smeren.

Veilig zonnen met dit vriendje

Voor mijn zoontje Silas is Max de pop al een echt vriendje geworden. We hebben ons ingesmeerd met zonnebrand creme en na een tijdje spelen in het kikkerbadje in de tuin. Zei Silas, ‘’Mama Max word rood, snel insmeren.’ Je merkt dus dat het echt effect heeft op de kleintjes. En ze er bewust van maken dat het belangrijk is om je goed in te smeren.

De pop is helaas niet te koop in de winkels, maar is alleen te winnen bij aankoop van een Nivea product bij de Kruidvat.

Check deze TOP 10 buitenzwembaden >>

Bekijk meer zomerse jongens kleding >>

zonbescherming voor kinderen, nivea doll

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.boyslabel.com/zonbescherming-voor-kinderen/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter3k

Tags: , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑
 • Jongenskleding, kinderkleding, get the look, shop the look, kinderkleding inspiratie, kindermodeblog

 • korting, kortingscodes kleertjes.com, kortingscodes, kortingscodes kinderkleding, korting kleding, kortingscode speelgoed

 • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 • Aanraders!

  jongens kleding, hippe kinderkleding boyslabel adverteren
  jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting jut en juul kinderkamer accessoires
  Kleertjes.com jongenskleding, stoere jongenskleding de gele flamingo, jongens accessoires, jongenskleding
  Scotch Soda jongenskleding, scotch shrunk, kinderkleding shoesme jongensschoenen
 • Ad Square jongenssokken, kindersokken, jongens accessoires, jongenskleding
  jongenstassen skurk, jongenskledingmerk, stoere jongenskleding, jongens webshop
  muurstickers kinderkamer kleertjesfabriek, hippe jongenskleding
 • Jongensmama blogs, bloggers, mamablog

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

 • Facebook16k
 • GOOGLE1k
  https://www.boyslabel.com/zonbescherming-voor-kinderen
 • Instagram2k
 • Pinterest570
 • Twitter3k