boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenskamers zwart wit kinderkamer, black and white kinderkamer, kids room, hippe jongenskamer, hippe kinderkamers

Published on april 13th, 2017 | by Sabine

0

Zwart wit kinderkamer inspiratie

Durf jij het aan? De kinderkamer enkel in de kleuren zwart en wit? Door te kiezen voor de juiste combinaties van meubels, accessoires in diverse materialen kan het juist ook een knusse plek worden. Een stoere zwart wit kinderkamer met een warme sfeer. Deze basis kleuren zijn hip en kunnen voor zowel een jongens- als meisjeskamer gebruikt worden. Met Black & White zit je dus helemaal goed!

Black & white kinderkamer, zwart wit kinderkamer, hippe kinderkamer, hippe jongenskamer

Zwart wit kinderkamer styling

We beginnen deze jongenskamer met het zwart wit behang van Ferm Living. Een leuk grafisch behang, met een speels dessin.  Voor de overige muren in de kamer kiezen we voor Subtle Grey en Mild Grey van Flexa. Wil je toch meer kleur in de kamer, kies dan bijvoorbeeld  voor een zachte mintgroene of pastel roze kleur. Kies je liever voor een muursticker dan voor behang? Kies je eigen samenstelling, naar eigen smaak. Alles kan maar beperk je tot de kleuren zwart en wit voor de ultimate zwart wit kinderkamer.

Black & White

De oudere kinderen kunnen kiezen uit verschillende hoogslapers of de te gekke hoogslaper van RafaKids waar je onder het slaapgedeelte fijn wat ruimte over hebt voor een bureau, kast of een heerlijke speelplek. Een ideale combinatie. We hebben voor de zwarte variant gekozen voor in deze stoere jongenskamer.

Zwart Wit kinderkamer, jongenskamer, tentje ferm living

Spelen op de zwart wit kinderkamer

Deze stoere jongenskamer heeft een eigen speeltent nodig. Eentje waar ze samen met vriendjes in kunnen spelen, zichzelf terug kunnen trekken om te lezen of gewoon om heerlijk in te luieren. De zwart wit tipi is een pracht exemplaar en past helemaal in deze zwart wit kinderkamer.

Om de kamer opgeruimd te houden is er voldoende opbergruimte nodig. Er is meer dan genoeg aanbod voor opbergdozen &- zakken. Maar deze grote opbergmand staat wel erg mooi in de kamer, hierin kun je alles kwijt. Gebruik jij de mand voor speelgoed, schoenen of was? En om het opruimen ook leuk te maken kies je voor de zwart wit LEGO opberg blokken. Opgeruimd staat netjes, het is kinderlijk eenvoudig!

Om warmte in deze kinderkamer te creëren kiezen we voor een heerlijk warm en zacht vloerkleed van zwart schapenvacht. We kiezen ook voor de zebra muurdecoratie van katoenen crochet aan de muur. De trofee, een zachte zebra, siert direct vrolijk de muur in de kinderkamer.

Heb jij al zin gekregen om de slaapkamer van de kids om te toveren in een zwart-wit kinderkamer?

Bekijk meer kinderkamer inspiraties >>

kinderkamer, superhelden behang, kinderkamerbehang, behang voor jongenskamers, superhero kamer, superhelden kamer

Kinderkamer styling met dit toffe behang en accessoires van Hip Huisje

 tipi tent, zwart wit accessoires

vintage

Foto’s Pinterest

Tags: , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑