hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Blogs

Published on februari 17th, 2016 | by de redactie

0

Binnenspelen …

Binnenspelen betekent dat het huis af en toe verandert in een snelkookpan. Want als het hele arsenaal aan speelgoed aan de beurt is geweest, mamma’s trukendoos leeg is en de WII echt niet aan gaat (want ja er zijn regels aan het gebruik van dat ding verbonden bij ons in huis) en het toch echt veel te vroeg is voor de teevee dan is er maar één oplossing, iets gaan ondernemen!

Iets wat overdekt is en waar ze toch flink hun energie in kwijt kunnen.

Overdekte speeltuinen hebben we niet voorhanden binnen fietsafstand maar ik ontdekte wél een overdekte skatebaan in een oude fabriekshal!

Het idee alleen al was feest voor de jongens en ook mij leek het wel de ideale oplossing voor de druilerige woensdagmiddagen. Ook al heeft Julian weinig tot geen skateboardervaring en heeft Tristan nog nooit op zo’n plank gestaan, ze zouden zich toch vast wel gaan vermaken. Hoopte ik.

Eenmaal binnen bleek dat inderdaad geen probleem, ik bleek vooral mijn eigen moed flink onderschat te hebben.

Want al hadden Julian en Tristan braaf alle juiste beschermingsmaterialen op de daarvoor bestemde plekken zitten (én de grootse lol!), ik zat met een knoop in mijn maag ze bemoedigend toe te lachen.

Met het zweet in mijn handen zag ik andere (oudere) skateboardende jongens Tristan net ontwijken. De baan oprennen om hem steeds weg te grissen voor er weer een stoere gozer aan kwam was vooral erg onhandig want ze hadden met z’n allen Tristan echt wel in de gaten en ik, de panische moeder, liep vooral in de weg.

Mijn hart zonk in mijn schoenen elke keer als Julian een smak maakte ook al stond hij meteen weer op en ging vervolgens vrolijk verder met skateboarden zonder ook maar één traan te laten!

Ze hielden het heel lang vol en het is dat er ook nog gegeten moest worden anders had ik ze echt niet mee naar huis gekregen.

Drie zuchten klonken er bij vertrek: 2 van teleurstelling en 1 van opluchting!

En ook al weet ik zeker dat ik nog een keer met ze mee ga naar de skatebaan en weer helemaal mijn best ga doen het allemaal heel cool, stoer en vet te vinden, het zal ben ik bang nooit mijn ‘ding’ worden.

Tags: , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑
 • kinderkleding herfst, nieuwe kinderkleding collecties, seizoen herfst winter 2019-2020, hippe jongenskleding, herfst,winter, winterkleding jongens, herfstkleding, outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • Jongenskleding, kinderkleding, get the look, shop the look, kinderkleding inspiratie, kindermode winter 2019-2020, urban kinderkleding, hippe kinderkleding, kindermodeblog

 • Jongensschoenen, kinderschoenen, shoesme, kindermode winter 2019-2020, hippe kinderkleding, kindermodeblog

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 • Aanraders!

  Kleertjes.com jongenskleding, stoere jongenskleding Scotch Soda jongenskleding, scotch shrunk, kinderkleding
  de gele flamingo, jongens accessoires, jongenskleding jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting
  shoesme jongensschoenen Ad Square
 • speelgoed, jongensspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

 • hippe kinderkamer accessoires, kinderbehang, jongenskamers, woonaccessoires muurstickers kinderkamer
  jut en juul kinderkamer accessoires jongenstassen