Bioscoop uitje; Boonie Bears redden de aarde + winactie

8 maart 2023

Naar de bioscoop gaan blijft voor vele een favoriete uitje om met de hele familie te doen, echt een feestje. Gezellig wat drinken erbij en natuurlijk mag de popcorn hier ook niet bij ontbreken. Wij houden je op de hoogte van alle leuke kinderfilms in Nederland, want wie gaat er niet graag naar film! Nu draait de film Boonie Bears redden de aarde in de bioscoop en wij hebben een leuke winactie… Lees snel verder!

bioscoop films nieuwste film

Boonie Bears redden de aarde

Maak kennis met de wereldberoemde Boonie Bears! Vanaf 15 februari vliegen deze doldwaze beren de Nederlandse bioscopen in voor een mega avontuur! Zodra Bramble de beer in het bos een buitenaards object vindt, fuseert zijn brein met de kern van een ruimteschip.

Hiermee is Avi, een buitenaardse poes, op aarde neergestort. Avi wordt al jaren achtervolgd door een stel superschurken omdat zij de enige van haar soort nog is. Samen met Bramble, Briar en Vick zullen ze de strijd aangaan om de aarde te beschermen.

Trailer…

Winactie bioscoop kaartjes..

Wil jij ook graag naar deze avontuurlijke film? Dan hebben wij iets leuks voor je. Wij geven in samenwerking met Movie Company 2 bioscoop kaartjes weg. Wil jij ook kans maken op deze superleuke prijs vul dan onderstaand formulier in..

***Evy van Vuren heeft de kaartje gewonnen. Ze komen snel jouw kant op! ***

Bekijk hier alle winacties…

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

34688_173422_st_sd-high

Filmtip! – Kung Fu Panda 4 + winactie

Dit voorjaar keert comedy-icoon Jack Black na bijna tien jaar terug in zijn rol als Po, de onwaarschijnlijk kungfumeester, in...
DSC06059.jpg

Boekreview – ACTIEGAST – Vakantie op de maan + winactie

Yeah we mochten weer een boekreview doen en deze keer van het boek ‘Actiegast – Vakantie op de maan’ van...
34437_175048_st_sd-high

Filmtip! – Verschrikkelijke Ikke 4

Naar de bioscoop gaan blijft voor vele van jullie één van de favoriete uitjes om met de hele familie te...