boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Blogs BONUSMOEDER

Published on september 16th, 2018 | by Yasmin

0

Bonusmoeder

Toen ik 25 jaar was en mijn ex leerde kennen, werd ik ineens bonusmoeder van 2 leuke mannetjes. Mijn ex was namelijk al papa en toen ik verliefd op hem werd kreeg ik hun erbij. Dat was voor mij echt wel wennen, want je zorgt om het weekend voor iemand anders zijn kinderen. Bij die kinderen hoort ook een moeder, kortom dat brengt soms best lastige situaties met zich mee. Maar goed als je op iemand verliefd wordt staat er niet op zijn voorhoofd “attentie heeft kinderen” of een “ren weg kids in het spel”

Maar goed aan deze 2 mannetjes was ik snel gewend en nog geen 2 jaar later kwam daar een mannetje bij, onze Xavi. Soms best druk met 3 kids, maar ik deed vol liefde van alles met de mannen.Toen mijn ex en ik uit elkaar gingen was ik dus ook mijn 2 bonuskids kwijt…. Dit is heel verdrietig gegaan en heeft mij best wat tranen gekost, maar het lag in het verlengde van de situatie. Niet mijn keus, maar de keus die voor mij werd gemaakt.

Lees ook: op vakantie met zijn vader >>

Bonusmoeder

Inmiddels heeft hij alweer een tijdje een vriendin en net voor ze op vakantie gingen kwam het nieuwtje dat Xavi een broertje of zusje zou krijgen. Xavi was dol enthousiast en als mijn kind blij is, ben ik dit ook. Natuurlijk heb ik hier een mening over, maar goed daar draait het niet om. Waar het wel om gaat is dat mijn kind dus een bonusmoeder heeft, iemand die dus iemand leert kennen met 3 kinderen en de 2 bijbehorende moeders. En ik weet als geen ander dat dat echt niet altijd meevalt.

Opgezadeld met mijn kind

Ik ben vast niet altijd de leukste,reageer arrogant of minderwaardig, terwijl ik eigenlijk gewoon op ben van vermoeidheid of tig duizend dingen aan m’n hoofd heb. Maar toch kan ik met de volle 100% zeggen dat Xavi het echt getroffen heeft met haar! Zij bakt taarten, kijkt films, kriebelt z’n voeten en houdt z’n hand vast als ze keihard gaan op een speedboot. Zij wordt soms onverwachts met mijn kind “opgezadeld” als ik m’n ex vraag de zorg op zich te nemen, omdat ik een afspraak heb. Mijn ex zorgt dan voor z’n zoon, maar zij zorgt voor mijn kind. En wie weet heeft ze wel een rotweek achter de rug en zin in een weekend niks. Ze heeft geen keus, want mijn ex zegt geen nee tegen z’n zoon.

Afgelopen week was weer zo’n dag, Xavi had z’n hoofd flink gestoten voor de tweede keer binnen 5 dagen met een mega bult en blauw oog als gevolg. Maar deze mam moest werken en papa zei “breng hem maar, wij zijn allebei thuis” Ze waren achteraf vrij omdat ze naar de verloskundige ging voor een geslachtsbepaling echo, iets wat ze misschien wel heel graag met z’n tweeën hadden willen doen. Maar daar was Xavi inclusief bult. Mijn ex zegt dus Ja en zij heeft geen keus. Dat zal echt niet altijd leuk zijn, iets wat ik uit ervaring weet.

Moederdag kadootje voor de bonusmoeder

Een scheiding is echt niet makkelijk, je krijgt er ineens iemand bij die voor je kind zorgt en je hoeft met diegene echt geen beste vriendinnen te worden. Maar is het niet heel fijn als je het wel normaal met elkaar kan vinden. Je gewoon een moederdag kadootje voor de bonusmoeder meegeeft als blijk van waardering, omdat diegene ook een stukje bijdraagt aan de verzorging van je kind. Ruzie is er al genoeg en uiteindelijk is het kind daar meestal de dupe van. En willen we uiteindelijk niet gewoon allemaal het beste voor een kind??

Dus Claudia bedankt voor al je lieve en goeie zorgen voor Xavi!!

P/S Xavi is trouwens blijer dan blij, want hij krijgt er weer een broertje bij!!

Ga voor baby inspiratie naar Babylabel >>

Bekijk de nieuwste winterjassen voor jongens >>

Bekijk ook de nieuwe collectie van Retour Jeans winter >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑