boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderfilms Buurman & Buurman – Bakken en Grillen, Buurman & Buurman bioscoopfilm, Buurman & Buurman film

Published on juni 1st, 2021 | by de redactie

0

A je to! De leukste buurmannen van de wereld zijn terug in hun allerlaatste bioscoopfilm

Het is eindelijk zover na maanden van wachten. Op 5 juni gaan de bioscopen weer open en gaat de allerlaatste bioscoopfilm van Buurman & Buurman in première in de Nederlandse bioscopen. Om dat te vieren hebben we een hele toffe winactie voor jullie fans. Lees verder!

Buurman & Buurman – Bakken en Grillen

In Buurman & Buurman – Bakken en Grillen staan de klungelige buurmannen klaar om nieuwe problemen aan te pakken, die voornamelijk door zichzelf veroorzaakt worden. De film, met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen die de karakters tot leven brengen, is vanaf 5 juni 2021 te zien in de Nederlandse bioscopen.

De laatste bioscoopfilm

Al jarenlang is het dolkomische duo grote favoriet bij kinderen en volwassenen. Na bijna 45 jaar schitteren ze niet alleen op TV en in de bioscopen, maar hebben ook een heel eigen lijn van onder andere (educatieve) spellen, boeken, klokken, dekbedden en pluche.

De allerlaatste bioscoopfilm belooft opnieuw een hilarisch avontuur. De twee charmante, maar zeer onhandige buren beginnen net als altijd vol enthousiasme aan klusjes, maar helaas loopt het weer niet op rolletjes. Ook nu weten ze samen tot een oplossing te komen, vooral door slim te zijn en goed samen te werken. Val jij van je stoel van het lachen?

Releasedatum: 5 juni 2021
Leeftijd: Alle leeftijden
Speelduur: 60 minuten

WINACTIE

Zijn jullie ook grote fan van Buurman & Buurman? Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij dit prijzenpakket wilt winnen. 

Je maakt kans op een prijzenpakket met daarin 2 vrijkaartjes voor de film Buurman & Buurman, een kwartetspel, een blokkentoren en een memo spel. De naam van de gelukkige winnaar staat binnenkort hier op Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars zijn: Renée van Oudshoorn en Maureen Willems, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met de adresgegevens. Dan zorgen wij dat jij je gewonnen prijs zsm thuisgestuurd krijgt. Ajeto!

LEES OOK:

Tags: , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑