A je to! De leukste buurmannen van de wereld zijn terug in hun allerlaatste bioscoopfilm

1 juni 2021

Het is eindelijk zover na maanden van wachten. Op 5 juni gaan de bioscopen weer open en gaat de allerlaatste bioscoopfilm van Buurman & Buurman in première in de Nederlandse bioscopen. Om dat te vieren hebben we een hele toffe winactie voor jullie fans. Lees verder!

Buurman & Buurman – Bakken en Grillen

In Buurman & Buurman – Bakken en Grillen staan de klungelige buurmannen klaar om nieuwe problemen aan te pakken, die voornamelijk door zichzelf veroorzaakt worden. De film, met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen die de karakters tot leven brengen, is vanaf 5 juni 2021 te zien in de Nederlandse bioscopen.

De laatste bioscoopfilm

Al jarenlang is het dolkomische duo grote favoriet bij kinderen en volwassenen. Na bijna 45 jaar schitteren ze niet alleen op TV en in de bioscopen, maar hebben ook een heel eigen lijn van onder andere (educatieve) spellen, boeken, klokken, dekbedden en pluche.

De allerlaatste bioscoopfilm belooft opnieuw een hilarisch avontuur. De twee charmante, maar zeer onhandige buren beginnen net als altijd vol enthousiasme aan klusjes, maar helaas loopt het weer niet op rolletjes. Ook nu weten ze samen tot een oplossing te komen, vooral door slim te zijn en goed samen te werken. Val jij van je stoel van het lachen?

Releasedatum: 5 juni 2021
Leeftijd: Alle leeftijden
Speelduur: 60 minuten

WINACTIE

Zijn jullie ook grote fan van Buurman & Buurman? Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij dit prijzenpakket wilt winnen. 

Je maakt kans op een prijzenpakket met daarin 2 vrijkaartjes voor de film Buurman & Buurman, een kwartetspel, een blokkentoren en een memo spel. De naam van de gelukkige winnaar staat binnenkort hier op Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars zijn: Renée van Oudshoorn en Maureen Willems, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met de adresgegevens. Dan zorgen wij dat jij je gewonnen prijs zsm thuisgestuurd krijgt. Ajeto!

LEES OOK:

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Zorro The Chronicles the game, zorro game, zorro ps4, zorro spel nintendo switch

Zorro The Chronicles, the game + WINACTIE

Vanaf vandaag verschijnt Zorro The Chronicles, the game, een actierijk avontuur voor het hele gezin, vol spectaculaire gevechten, spannende verkenningstochten...
kinderen op de achterbank, lange autorit met kinderen

Lange autorit met kinderen voor boeg? TIPS & vermaak op de achterbank

Heb je een lange autorit met kinderen op de achterbank in het vooruitzicht? Ga je op vakantie of misschien wel...
Kinderen Ontwerpen Speelgoed, speelgoed van het jaar

Unieke ontwerpwedstrijd: Kinderen Ontwerpen Speelgoed

Speelgoed van het Jaar, al bijna 50 jaar een begrip, kondigt een gloednieuwe wedstrijd aan: Kinderen Ontwerpen Speelgoed. Met deze...