Cadeautips voor op het verlanglijstje van jongens.

28 november 2023

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan…. Hopelijk heeft de goede Sint zijn boot weer vol pakjes liggen. Maar wat zou er allemaal in het ruim verstopt zijn? Wij hebben wel een klein vermoeden van wat de Sint allemaal voor de boys bij zich zou kunnen hebben en laten je de beste cadeautips voor op het verlanglijstje van jongens zien.

Bekijk hier meer tips voor Sint

Auto’s

Jongens en auto’s dat is een dingetje.. Ga je voor een elektrisch bestuurbare auto of toch voor een compleet pakket Hotweels. Hoe dan ook word jouw zoon blij van welke auto het dan ook mag zijn. Onze beste tips voor auto’s zie je hieronder.

NIKKO Velocitrax
NIKKO RC Omni
Play it Monstertrucks
Hot wheels color reveal
Hot wheels autowasserette
Car wash speelset racebaan
Elektrische kinderauto Mercedes
Hot wheels 5-pack auto’s
Carrera GO racebaan
Hot wheels monstertruck

Lego

Bouwen is iets wat veel jongens leuk vinden om te doen. Met de bouwsteen pakketten van Lego zit je zeker goed bij je (klein)zoon. Lego heeft diverse thema’s waarin ze pakketten verkopen. Denk hierbij aan Lego Ninjago, Lego Jurrasic world, Lego Minecraft en nog heel veel andere soorten. Deze pakketten zijn onze favoriet..

Vtech cadeautips voor jongens

Vtech heeft heel veel educatief speelgoed. Dat wil zeggen speelgoed wat ook nog leerzaam is. Veel van dit speelgoed is voorzien van licht en geluidseffecten. Vtech is al jaren een favoriet wat betreft cadeautjes voor jongens. Wij zijn helemaal fan van dit speelgoed.

Videoglobe
Smartwatch
DJ Mix
Vloggercam
Switch & Go Dino Jaxx
Video microscoop
Marble rush adventre
Action cam
Switch & Go Dino Scott

Knutselen/experimenteren voor jongens

Knutselen is niet alleen voor meisjes want ook voor jongens hebben ze tegenwoordig super toffe knutselpakketten of pakketten om experimentjes uit te voeren. Heerlijk voor de winterdagen om samen mee bezig te zijn en te voorkomen dat ze direct weer terug achter de tablet of spelcomputer duiken.

Dino’s

Veel jongens zijn tot op een bepaalde leeftijd dol op dino’s. Hier is dan ook heel veel van te vinden. Denk aan losse dino speelpoppen, puzzels, teken en knutselspullen, dino Lego en nog heel veel meer. Ook een stoer dinodekbed of pyjama is een leuk cadeau voor op het verlanglijstje.

Spelcomputers

Naarmate de kids ouder worden zijn ze vaak geïnteresseerd in spelcomputers. De X-box of de Nintendo switch zijn echte hardlopers als het om spelcomputers gaat. Ben je al in het bezit van een spelcomputer dan is een nieuw spel natuurlijk harstikke leuk om als cadeau te vragen.

(Voor) leesboeken

Lezen is goed voor de ontwikkeling van ieder kind of het nou om voorlezen gaat of dat ze zelf al kunnen lezen. Een boek is dan ook een mooi cadeau voor op de stapel. Hier vind je onze favoriete boeken voor jongens.

Buitenspeelgoed

Ondanks dat we midden in het winterseizoen zitten zijn er genoeg dagen waarop er lekker buiten gespeeld kan worden. Hiervoor zijn dan ook genoeg leuke cadeaus te vinden. Een paar stoere skeelers, een toffe stuntstep of gewoon een nieuwe voetbal. Hieronder het leukste buitenspeelgoed voor jongens.

Hoverboard + Kart

Tieners verlanglijstje….

Voor tieners is het een stuk lastiger om een cadeau te verzinnen. Ze hebben vaak al alles of vinden andere dingen weer te kinderachtig. Hieronder hebben we toch een paar tips waar je misschien iets aan hebt wanneer je een tiener in huis hebt.

Hieronder vind je nog meer cadeautips voor op het verlanglijstje van jongens.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

VTech switch en go dino

3 in 1 Mega T-Rex van VTech

Maak kennis met de Switch & Go Dino’s. Het interactieve kinderspeelgoed waar dino fans helemaal gek van zijn. Combineer de...
20231116_160542

Ga mee naar Mars! Met Lego Technic NASA Mars Rover Perseverance

De LEGO Technic NASA Mars Rover Perseverance is het ultieme bouwwerk voor alle ruimteliefhebbers, uitvinders en lego liefhebbers. Niet voor...
Ontwerp zonder titel

Monster Jam komt terug!! 50% korting op Black Friday – GESLOTEN!

Ben jij nog opzoek naar een super vet Sinterklaascadeau voor je (tiener)zoon?? Zoek niet verder maar koop kaartjes voor dit...