boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Blogs Challenges

Published on mei 5th, 2020 | by Wiljo

0

Challenges!

Facebook wordt ermee overstelpt, en Instagram ook. Waar we eerst de icebucket challenge hadden (gooi een emmer ijskoud water over jezelf heen en daag een ander uit om het ook te doen), hadden we daarna moest je iedere dag een zwart wit foto van je lievelingsdier plaatsen op je tijdlijn. Talloze challenges zijn er al voorbij gekomen. Het deed mij een beetje aan de kettingbrief uit mijn jeugd denken, maar dan veel leuker.

Bekijk ook deze leuke spelletjes voor thuis >>

Challenges

Maar weet je dat er ook echt grappige challenges zijn die je samen met je kinderen, of zij met hun vrienden en vriendinnen kunnen spelen? Wat dacht je bijvoorbeeld van de marshmallow challenge, prop zoveel mogelijk van deze spekjes in je mond, en wie dan nog ‘Marshmallow’ kan zeggen zonder iets uit te spugen, wint.

Grappige uitdagingen

En deze, de ‘Not my arms challenge’ is ook leuk. Ga met zijn 2 in een heel groot t-shirt, de achterste persoon doet zijn armen door de mouwen, de voorste persoon houdt zijn armen naar binnen. Dan moet je een opdrachtje uitvoeren, zoals een boterham smeren, of, ook leuk, vla te eten geven aan de voorste persoon met een lepel! Of wat dacht je van opmaken met make-up?! Wel opnemen natuurlijk! Daar krijg je hylarische filmpjes van.

Ook grappig, trek in 5 minuten zoveel mogelijk kleding aan. Alles mag over elkaar heen, al heeft iemand 26 broeken tegelijk aan!

Een hele oude die de moeders nog wel kennen van vroeger is de biscuitjes challenge. Prop 10 van deze koekjes in je mond en neem de tijd op hoe lang het duurt voordat je kunt fluiten. De snelste tijd wint.

Mama is de jury

En de selfie-challenge, laat iedereen een selfie maken en bewerken op de meest gekke manier.  Mama is de jury. De foto waarbij ze het hardst moet lachen, die wint.

Deze spelletjes kun je samen, of met een vriendin of vriend spelen maar ook met meerdere tegelijk. En je moet natuurlijk wel alles filmen hé! En al die filmpjes daarna publiceren! Ik voel een nieuwe challenge aankomen van wie de meeste challenges heeft!

Veel plezier!

PS: Met welke challenges doen jullie mee?

Tof buitenspeelgoed voor kids >>

Challenges

Challenges, not my arms challenge

Meisjes school outfits >>

Back to School >>

Kijk hier voor meer Back to School styling inspiratie >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑