boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Blogs corona is stom, thuisblijven voor Corona, Baal van Corona, thuisonderwijs, thuis met kinderen

Published on april 19th, 2020 | by Wiljo

0

Corona is gewoon stom! 

Iedereen is het vast met me eens, Corona is stom. Thuis moeten blijven is stom, thuiswerk is stom en dat de kinderen niet naar school mogen is het allerstomste. Tja, stom inderdaad, maar ook noodzakelijk. Dat weet ik ook wel, maar toch baal ik er dagelijks van.

10x Tips thuis leren en spelen >>

Corona is stom!

Zo werk ik nu vanuit huis, maar als alleenstaande moeder van 2 kinderen is dat behoorlijk lastig. Want hoe ik het ook probeer, thuiswerken én lesgeven, én politieagentje spelen, én persoonlijk verzorger, aankleder, billenpoetser, broodsnijder en klimmeubel zijn, is niet te combineren.

corona is stom, thuisblijven voor Corona, Baal van Corona, thuisonderwijs, thuis met kinderen

Daarom heb ik aan mijn exman gevraagd of hij ook 2 dagen in de week op de kinderen kan passen. We hebben geen co-ouderschap, maar wel een weekendregeling, en het doet me veel pijn om de kinderen iedere week 2 dagen extra te moeten missen, maar in die 2 dagen kan ik wel flink wat werk verzetten. En dat is ook nodig, want ondanks dat de wereld lijkt stil te staan, gaan het werk ook gewoon nog door. Gelukkig werkt hij ook vanuit huis en lukt het hem.

Lees ook: Ik ben bang voor Corona >>

Plannen maken voor na de Coronacrisis

Ondertussen maken we plannen voor na de coronacrisis, zo wil Veerle erg graag weer naar haar lievelingsspeeltuin ‘t Kwekkeltje in Rosmalen, en Sverre wil het liefst naar een sushi restaurant. En ik? Ik wil het liefste dat alles weer normaal wordt. Dat de kinderen weer gewoon naar school gaan, ik weer normaal door een winkel kan lopen zonder dat ik de vriezer in hoef te duiken als iemand langs wil lopen, en dat we weer naar het Openluchtmuseum kunnen of naar de Efteling. En boven alles, dat ik weer naar mijn ouders kan, want die heb ik al veel te lang niet gezien. Natuurlijk doen we aan FaceTimen, maar dat is toch anders.

En wat gaan jullie doen als alles weer normaal is? En zal deze Coronacrisis nog lang gaan duren?

corona is stom, thuisblijven voor Corona, Baal van Corona, thuisonderwijs, thuis met kinderen

Leg dat maar eens uit: Corona uitleggen aan kinderen >>

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑