boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Blogs

Published on oktober 9th, 2013 | by de redactie

0

De fotoshoot

Nooit gedacht dat ik de blousjes die ik voor mijn zoontjes maak nog ooit aan anderen zou verkopen, maar de webshop: Vintage cowboys begint nu echt een feit te worden. Daarvoor heb ik een fotoshoot met echte modellen geregeld. De moeders gaven allemaal geen garantie voor succes, maar ik heb de gok gewaagd. De plek had ik snel gevonden. Achter mijn woonhuis is een soort niemandsland met oude schuren. Daar is het heerlijk vertoeven voor de jongens en konden we leuke kiekjes maken.

De fotografe heeft met mij alles doorgenomen en een heel plan gemaakt van waar we konden staan en hoe de foto’s gemaakt moesten worden. Tijdens het overleg benoemde ik nog hoe lastig het me lijkt om kinderen te fotograferen. Maar de fotografe ontkende het meteen: “Nee, dit is juist leuk. Ze zijn zo puur en daarom is er altijd wel een leuke shoot bij ”. Ja, natuurlijk, dat is dan weer de andere kant van kinderen. Puurder kan niet, dacht ik nog.

Op de bewuste dag werd ik ’s morgens vroeg wakker en hoorde ik de regen op het raam vallen. Ik vond het al zo spannend en nu zou de regen alles in het water gooien. Dit kon ik juist niet gebruiken bij de shoot. Wat nu? Ik had buienradar bekeken en overleg gepleegd met de fotografe. Als de shoot wat later zou beginnen, zou de kans op droog weer groot zijn. Dit gebeurde gelukkig ook.

De jongens kregen de blousjes aan en de haren werden gestyled. Een voor een werden ze meegenomen door de fotograaf en werden zonder blikken of blozen echte modellen. Ze gingen er voor staan alsof ze het dagelijks deden. Tenminste zo leek het. Maar na de eerste 10 minuten werd de aandacht al minder en moesten ze samen op de foto. Dit werd alleen maar spelen of aan elkaar zitten. Je kent het wel, ravotten zoals jongens dit doen. Het was een grote bende rondom de vrachtwagen waar ze in en op mochten. De krijgsmacht van Nederland zou er een goed team bij krijgen als we ze zouden aanmelden.  Ze vlogen alle kanten op.

Tja, en dan toch nog foto’s maken? De fotografe ging rustig verder en zei vooral niets, maar nam de foto’s op het moment van spelen. En gelukkig krijg je alleen de beste momenten op de foto’s te zien en de chaos er om heen laat je weg. Dan is een foto maken toch makkelijker als een video, waarin je ze in aktie zou zien. Maar chapeau voor de fotografe, dat ze in de chaos nog zo’n mooie fotoshoot heeft kunnen maken! Je bent van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen in mijn nieuwe webshop Vintage Cowboys!

Jeanine

fotoshoot , vintage cowboys...

Comments are closed.

Back to Top ↑