De herfst in met Vinrose

29 september 2023

De ene dag is het nog volop zomer en de andere dag krijg je al een compleet herfstgevoel. Die overgang is soms best lastig want wat laat je je kinderen aantrekken? Tijd om de kledingkasten weer leeg te halen, alle zomerkleding naar zolder te doen en kleding te passen voor een nieuw seizoen! Met drie jongens in huis schuift er regelmatig wat door, maar merk ik ook vaak dat de seizoenen niet gelijk lopen, de jongens qua bouw niet hetzelfde zijn of iets gewoon helemaal afgedragen is. Ook hebben we regelmatig te maken met een groeispurt. Gelukkig mochten we bij Vinrose een leuke set uitzoeken, dat is alvast iets nieuws en passends voor in de kast.

Vinrose een hip en stoer kinderkledingmerk

Sinds 2003 is Vinrose een hip en stoer kinderkledingmerk, wat elk seizoen weer met een ontzettend leuke collectie komt. Of het nu de zomercollectie is of de herfst/winter collectie, de items zijn altijd heel goed met elkaar te combineren. Ook deze nieuwe collectie van Vinrose is echt weer prachtig! Lekkere comfortabele sweatpants die je kunt mixen en matchen met de fijne sweaters en handige vesten. De collectie is beschikbaar voor groot en klein en loopt van maat 86 tot 152. Naast de jongenscollectie is er natuurlijk ook een grote collectie voor meisjes, die zeker het bekijken waard is!

De heerlijke set van Brent.

Wat mij gelijk opviel zijn de mooie kleuren in deze collectie. Een serie met blauw, een serie met beige, paars en weer een serie met groen. Allemaal weer ontzettend goed te combineren met de heerlijke sweatpants uit de collectie. Brent is echt aan het groeien dus voor deze set hebben wij maat 134/140 gedaan. Misschien nog wat op de groei, maar 122/128 is dan echt weer te klein. Wij kozen voor deze broek in de kleur ‘mood indigo’, met bijpassende sweater in de dezelfde kleur, gecombineerd met beige en paars. De kleuren passen heel goed bij elkaar, de stof is prachtig en ik vind de streep met merk een ontzettend stoer detail aan de zijkant van de broek. Een heerlijke set voor het komende seizoen!

Wilma en Brent – @huisjeboompjeboys


Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Trendy kleding dat lekker zit? Dit zijn de trends!

Comfortabele kleding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Mensen willen er niet alleen trendy uitzien, maar ook lekker kunnen...
apparel-1850804_1280

Top 5 exclusieve kinderkleding merken voor deze zomer

In de wereld van kindermode zijn er enkele merken die zich onderscheiden door hun kwaliteit, innovatie en stijl. Deze exclusieve...
boyslabel.com-2

Kinderen stappen modieus en betaalbaar door het leven: Tips voor het kopen van kinderschoenen

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kinderen, maar dat betekent niet dat je de bank moet breken...