boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderfilms

Published on juni 24th, 2020 | by Colinda

0

Nieuwe bioscoopfilm: De Piraten van Hiernaast + WINACTIE

Misschien ken je de avonturen wel van het gelijknamige boek: De Piraten van Hiernaast van Reggie Naus. Wij hebben de hele serie meerdere malen voorgelezen aan Boris. En wat een feest dat dit boek verfilmd is tot een bioscoopfilm. Wij gaan zeker kijken! Vanaf 1 juli is hij te zien in de Nederlandse bioscopen: De Piraten van Hiernaast.

De Piraten van Hiernaast

In De Piraten van Hiernaast wordt het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus.

De piraten van hiernaast , de piraten van hiernaast film, de piraten van hiernaast winactie

Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de elfjarige Michiel, ondanks hun verschillen, vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. Maar hij dreigt zijn nieuwe vriend te verliezen wanneer aartsvijand Knokige Krelis plots opduikt. Samen met hun buurmeisje Elizabeth gaan de jongens de strijd aan tegen de gevaarlijkste piraat op zee…

Bekijk de trailer:

WINACTIE (2×4 bioscoopkaarten + boek)

Ook enthousiast geworden en wil je deze bioscoopfilm De Piraten van Hiernaast ook graag zien samen met de kinderen? Dat kan! Wij mogen 2×4 bioscoopkaartjes verloten met daarbij het gelijknamige boek. Hoe leuk is dat?! Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij dit wilt winnen! De namen van de gelukkige winnaars staan binnenkort hier op Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars zijn: Sam Veneman en Boris Braam, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met je adresgevens zodat wij jou je prijs kunnen toesturen. Veel plezier!

De piraten van hiernaast , de piraten van hiernaast film, de piraten van hiernaast winactie

Meer bioscoopkaartjes winnen >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑