boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Blogs

Published on juli 25th, 2017 | by Sharon

0

Op de Spaanse apenrots 

De dierentuin telt meer dan 7.000 dieren! Maar na een uur merk ik al op dat kleuter en peuterzoon deze paar duizend dieren overzichtelijk in drie categorieën kunnen onderverdelen. De categorie ‘vet’, de categorie ‘cool’ en de overtreffende categorie ‘vet cool’. Kort maar krachtig bevestigd deze mannentaal dat het een geslaagd uitje is.

De dierentuin is altijd en overal een goed idee! Dus ook op vakantie! Hoewel m’n jongens geen genoeg kunnen krijgen van de Spaanse zon, zee en strand, stonden ze te juichen toen we vanochtend voorstelden een dagje naar de dierentuin in Barcelona te gaan.

Volgens verschillende websites is de dierentuin ‘een verborgen schat’ in Barcelona. Met de auto was het een klein uurtje rijden vanaf ons vakantieadres, maar er stopt ook een trein voor de deur.

Welk dier?

“Cool, een olifant”…. “Vet, flamingo’s”… “Vet cool, een krokodil!” Plotseling wordt de ritmische mannenpraat onderbroken door een “waaaaaaah, holy moly, kijk, kijk!!” Ik draai mijn hoofd alle kanten op, nieuwsgierig naar welk exotisch dier zojuist de ‘vet cool categorie’ heeft overstegen. De jongens zetten het op een rennen en roepen uitgelaten: “waaaaaaah golfkarren!!” De magnetische aantrekkingskracht van vier wielen!  Het overstijgt hun fascinatie voor alle duizenden dierenpootjes hier bij elkaar.

Hysterisch duiken ze in het voertuig. Papa voorin met de twee jongens, mama achterin mét daarnaast de jongste in de maxicosi. Het aanzicht van onze overbeladen golfkar is waarschijnlijk net zo hysterisch als de eerste reactie van de jongens. Terwijl alle voorbijgangers aapjes kijken, wanen deze jongens zich bovenop de apenrots. Om de beurt zitten ze triomfantelijk achter het stuur. Zo hebben ze het beste van twee werelden: al rijdend de dieren spotten.

Dé verborgen schat van Barcelona Zoo? Het is de golfkar!

Op zoek naar uittips in Nederland? Kijk hier >>> 

 

Tags: , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑