Super leerzaam taal spel: Taalhelden van het Spelwoud + WINACTIE

27 augustus 2021

De kinderen gaan weer naar school na een heerlijke vakantie. Wij kregen als tip van de juf mee om lekker veel te gaan lezen in de vakantie, maar om eerlijk te zeggen is het er niet van gekomen. Niet zo handig natuurlijk, want nu moet het begrijpend lezen en de woordenschat weer even opgekrikt worden. Niets leuker om dat met een taal spel te gaan doen. Filmdistributeur en bordspellenontwikkelaar Just entertainment en weekkrant Kidsweek slaan de handen ineen en komen met een educatief taalspel.  Speelgoed waar je iets van leert is altijd leuk. Lees mee en doe mee met onze winactie!

Educatief taal spel

Kidsweek Taalhelden van het Spelwoud is een avontuurlijk bordspel waarbij kinderen van het basisonderwijs op speelse wijze begrijpend leren lezen. Het educatieve spel is te spelen op verschillende niveaus: niveau 1 vanaf groep 4 tot niveau 3 voor groep 7 en 8. Het spel kun je op school of thuis spelen en bevat een boekje met maar liefst 60 teksten om je brein te trainen.

Taalspel, taalhelden van het spelwoud, taalhelden kiesweek, kidsweek spel, educatief bordspel, taal spelletjes

Taalhelden van het Spelwoud

De taalhelden komen in actie om samen met jullie de monsters van het spelwoud te verslaan. Het spelwoud zit vol met gevaarlijke wezens die zich voeden met taal en alleen de taalhelden kunnen ze verslaan. Kies je favoriete taalheld, creëer je eigen spelwoud en werk samen om met jullie taalkennis de monsters te verslaan! Als je genoeg hebt geoefend als team kun je ook tegen elkaar spelen om te kijken wie de meeste sterren kan verdienen!


Hoe werkt het spel?

In Taalhelden van het Spelwoud plaatsen spelers kaarten op tafel om zo een pad door het spelwoud te vormen. Met persoonlijke taalhelden bewandelen ze het pad om schatkisten te vinden en eindbazen te verslaan. Om eindbazen te verslaan beantwoorden spelers vragen gerelateerd aan teksten die ze lezen. Bij het goed beantwoorden van een vraag verdienen de spelers sterren, die aan het einde van het spel worden opgeteld om een highscore te vormen.
Kunnen jij en jouw team de beste highscore halen? Laat het avontuur beginnen!

Speelduur: 30 minuten
Aantal spelers: 1-6 personen
Geschikt voor: 7+
Verkoopadviesprijs: € 19,99

WINACTIE

Wil jij dit leuke taalspel ook graag spelen om het begrijpend lezen en de woordenschat weer even een boost te geven? Leuk om met de hele familie te spelen! Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij wilt winnen. De namen van de in totaal 3 winnaars staan binnenkort hier op Boyslabel & Girlslabel. Good Luck!

Taalhelden van het Spelwoud

Naam

LEES OOK:

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Zorro The Chronicles the game, zorro game, zorro ps4, zorro spel nintendo switch

Zorro The Chronicles, the game + WINACTIE

Vanaf vandaag verschijnt Zorro The Chronicles, the game, een actierijk avontuur voor het hele gezin, vol spectaculaire gevechten, spannende verkenningstochten...
Champy on Tour

Het leukste gratis circusevent voor het hele gezin: Champy on Tour!

ToyChamp introduceert samen met zijn geliefde mascotte Champy een gloednieuw concept: Champy on Tour. Samen met zijn circus-entourage en veel...
kinderen op de achterbank, lange autorit met kinderen

Lange autorit met kinderen voor boeg? TIPS & vermaak op de achterbank

Heb je een lange autorit met kinderen op de achterbank in het vooruitzicht? Ga je op vakantie of misschien wel...