Oranjekoorts! Ben jij al klaar voor het EK voetbal 2021?

4 juni 2021

Zijn onze jonge voetbalmannen er klaar voor? We hebben er al meer dan een jaar op moeten wachten, maar het is nu bijna zover: de start van het EK voetbal. Dit toernooi duurt van 11 juni t/m 11 juli 2021. Dagenlang gezellig met het gezin genieten van voetbal op de televisie. En de sportjongens kunnen vrolijk mee genieten in oranje stijl!

EK voetbal 2021

In de voorrondes neemt Nederland het op tegen Oekraïne, Oostenrijk en Noord-Macedonië. Spannend! Gaat Nederland met succes de finale halen? Daarvoor hebben de voetballers sowieso aanmoediging nodig, dus de kleine voetbaljongens mogen in oranje kleding voor de televisie Nederland toejuichen.

SHOP HIER

Oranje kleding

Daarvoor hebben de voetballers sowieso aanmoediging nodig, dus de kleine voetbaljongens mogen in oranje kleding voor de televisie Nederland toejuichen. Mooie oranje vesten, shirts en petten in combinatie met stoere jeans en gympen.

Pssst… oranje is één van de kleuren die dit seizoen helemaal de trend is, deze musthaves zijn dus ook te mixen & matchen na het EK!

Het officiele EK boek + WINACTIE

Nederland is erbij! Zal Oranje net als in 1988 stunten met de Europese titel? Met deze drie officiële UEFA EURO 2020-boeken kunnen kinderen van alle leeftijden helemaal opgaan in dit gigantische voetbalspektakel. 

Het officiële EK-boek (9+)

Het officiële EK-boek, ek voetbal 2021, ek voetbal boeken, voetbal boeken

De inhoud van de boeken is aangepast naar de huidige situatie. Een must-have voor fans en een mooie herinnering aan dit bijzondere EK voor later.  

Dit grote, gebonden boek staat boordevol weetjes en info over de opzet van het toernooi, het speelschema en diverse records uit de EK-historie. Wat zijn de favoriete landen, hoe zien de stadions eruit en welke spelers zullen gaan uitblinken?

SHOP HIER

De officiële EK-gids (7+)

Wat is er leuker dan naar een groot toernooi toeleven? Dit handzame boek laat kinderen kennismaken met het grootste voetbaltoernooi in Europa. Dit boek is een schat aan informatie en vooral ook volop plezier voor jonge lezers. Korte feiten, grappige foto’s, quizvragen en uitdagende puzzels.

SHOP HIER

Het officiële doeboek (5+)

Met dit boek kunnen de jongste voetbalfans alvast hun hart ophalen.


Bekijk de vele mooie foto’s, los puzzels op en maak mooie tekeningen in een stadiondecor. Leer ook de mascotte van dit toernooi kennen: Skillzy. Speel spelletjes, vind je weg in een voetbaldoolhof met Ronaldo en zoek de verschillen in de coole actiefoto’s!

SHOP HIER

EK voetbal 2021 winactie (4x kans)

Heb jij thuis ook een voetballertje zitten die er al helemaal klaar voor is? Dan doe je hem vast geen groter plezier dan met een van bovenstaande voetbalboeken.

Vul onderstaand formulier in en beantwoord de volgende vraag: Hoe lang bestaat het EK voetbal? Je maakt kans op het officiële EK-boek. De namen van de vier gelukkige winnaars staan 21 juni hier op Boyslabel. Good Luck!

Het goede antwoord is 60 jaar.

De gelukkige winnaars zijn: Jitske den Hartog, Bram van der Rijt, Sandra Plas en Saskia Kamphuis van harte gefeliciteerd. Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met de adresgegevens. Dan zorgen wij dat jij je gewonnen prijs zsm thuisgestuurd krijgt. Veel voetbal plezier!


Speelschema EK voetbal 2021

Aan het EK programma zullen 24 landen mee doen, die worden ingedeeld in 6 groepen van 4 deelnemers. Elk organiserend land, waaronder Nederland, speelt minimaal 2 poulewedstrijden thuis.

Het EK 2021 speelschema begint op 11 juni om 21:00 uur en de finale is op 11 juli 2021 om 21:00 uur. Amsterdam is één van de speelsteden waar de wedstrijden gespeeld gaan worden.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20220805_133705

Kleine giraf, back to school + Winactie

Met deze temperaturen wanen we ons nog volop in de zomervakantie. Maar over twee weken zijn de scholen voor midden...

De nieuwste bioscoopfilms + WINACTIES

Naar de bioscoop gaan blijft voor vele van jullie één van de favoriete uitjes om met de hele familie te...
tygo en vito winterjas

Lekker warm met TYGO en vito + Winactie

De mussen vallen van het dak maar bij TYGO en vito hebben ze de afgelopen tijd niet stilgezeten. De wintercollectie...