Filmptip! Paw Patrol: The Mighty Movie + Winactie

12 oktober 2023

Naar de bioscoop gaan blijft voor vele van jullie één van de favoriete uitjes om met de hele familie te doen, echt een feestje. Gezellig wat drinken erbij en natuurlijk mag de popcorn hier ook niet bij ontbreken. Er draaien weer leuke films in de Nederlandse bioscopen. Wij kunnen niet wachten! Altijd op de hoogte van de leukste kinderfilms en doe eventueel mee met onze winacties en WIN bioscoopkaartjes of andere leuke prijzen voor de nieuwste bioscoopfilms. Bekijk hieronder alles over onze coole filmtip: Paw Patrol: The Mighty Movie en doe mee met de winactie…

Bekijk hier de nieuwste films

Paw Patrol: The mighty movie

Als een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, krijgen de PAW Patrol-pups superkrachten en veranderen ze in De Megapups! Voor Skye, het kleinste lid van het team, zijn haar nieuwe krachten een droom die uitkomt. Het verhaal krijgt een andere wending als aartsvijand van de pups burgemeester Humdinger uit de gevangenis ontsnapt en samen met een gekke geleerde de superkrachten van de pups probeert te stelen. Nu het lot van Avonturenstad op het spel staat, moeten de Megapups de superschurken zien te stoppen voordat het te laat is, en Skye zal moeten leren dat zelfs de kleinste pup het grootste verschil kan maken.

Trailer

Winactie Paw Patrol

Wij geven 3x een filmpakket weg. In dit pakket zitten 2 bioscoopkaartjes, een kaleidoscoop en een paraplu. Om kans te maken vul je onderstaand formulier in. De winnaar word in dit artikel bekend gemaakt.

*** WINACTIE GESLOTEN *** Loes Niersman, Mats Spieker en Cindy Aalbers zijn de winnaars van een filmpakket. Hij komt binnenkort jullie kant op. Veel plezier ervan!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

34688_173422_st_sd-high

Filmtip! – Kung Fu Panda 4 + winactie

Dit voorjaar keert comedy-icoon Jack Black na bijna tien jaar terug in zijn rol als Po, de onwaarschijnlijk kungfumeester, in...
DSC06059.jpg

Boekreview – ACTIEGAST – Vakantie op de maan + winactie

Yeah we mochten weer een boekreview doen en deze keer van het boek ‘Actiegast – Vakantie op de maan’ van...
34437_175048_st_sd-high

Filmtip! – Verschrikkelijke Ikke 4

Naar de bioscoop gaan blijft voor vele van jullie één van de favoriete uitjes om met de hele familie te...