boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Blogs huisdier voor je kind

Published on april 15th, 2018 | by Sylvia

0

Timo en Koos 😻

Begin vorig jaar werd Bink aan gereden. Bink, Timo zijn grote vriend, zijn maatje zijn troost als hij verdrietig was. Het arme beestje hebben we in moeten laten slapen, te veel open botbreuken. De tranen liepen over mijn wangen, hoe gingen we het vertellen dat het huisdier voor je kind is overleden…?

Na een paar maanden begonnen we voorzichtig of hij misschien een nieuw maatje wilde, ik wist een nestje in het dorp. Daar was hij inmiddels wel aan toe. Op Koningsdag vorig jaar is Koos geboren. Koos, een mooie zwarte kater, net een panter. Na een paar weken mochten we Koos halen. Maar Koos bleek geen mooie zwarte kater, maar een poes (en ook echt niet zo knap)!

Huisdier voor je kind

Ik heb altijd gezegd ik wil alleen een kater, geen poes (geen idee waarom) maar ik kon het nu natuurlijk niet over mijn hart verkrijgen om kleine Koos te laten waar hij euh zij was. Dus we hadden een poes in huis….. Wat een droppie en barrel tegelijk. Hing in de gordijnen of besloop je over de rand van de bank en hing in je knot. Om vervolgens heerlijk bij je op schoot te kruipen en al spinnend in slaap te vallen. Gelukkig had Timo net zo’n klik met Koos als hij had met Bink!

Een poes als huisdier

huisdier voor je kindMaar ja… een poes die moet gesteriliseerd worden. Iets wat ik elke keer voor me uit schoof. Timo zei al een paar keer: “maar mam als ze nou een nestje krijgt is dat toch vet?” Stiekem vind ik dat ook heel leuk, maar ja, je moet ze ook weer kwijt zien te raken. Je kan ook te lang wachten, Koos ging heel raar doen, wilde naar buiten terwijl ze anders altijd heel de dag op de bank lag, liep te miauwen als een malle en rollebolde over het gras.

Een nestje…?

En toen kwam ze zelfs een nacht niet binnen… Kortom; ze was de hort op en de bloemetjes aan het buiten zetten. Toen ze na een nacht stappen terug kwam, wilde ze alleen maar op de bank bij de verwarming liggen, ze miauwde niet meer zo raar, en rollebollen heb ik haar niet meer zien doen….Het zal toch niet? Ik zie de hoop in Timo zijn ogen, zou ze kleintjes krijgen?

“Mam, wanneer zie je dat ze zwanger is?” “Mam volgens mij heeft ze een dikkere buik” (na 1 dag!!!) “Ik denk het echt mam.” Heel stiekem hoop ik met hem mee. Eén keer een nestje zou wel heel leuk zijn, houden we er zelf ook nog één, blijft leuk die kleine schattige beestjes.

Maar daarna… We wachten in spanning af. Wordt vervolgt…

We zijn benieuwd: hebben jullie een huisdier voor je kind?

Lees ook: Cavia of cavi-nee? >>

Lees ook: Welke dieren kunnen het hele jaar buiten in de tuin? >>

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑