Ibiza sieraden voor jongens

31 mei 2019

Ibiza sieraden voor jongens koop je echt niet alleen wanneer je op vakantie bent in Ibiza. Nee hoor, die heerlijke vakantie sfeer en dat beach gevoel en die bijbehorende beachlook draag je gewoon iedere dag met een ibiza style armband of ketting. 

Bekijk hier meer sieraden voor jongens >>

Ibiza sieraden voor jongens

Ik vind het zo leuk; jongens met armbanden of een stoere ketting. En wat nog leuker is: een vader en zijn zoon met dezelfde armband. Je weet vast wel dat ik gek ben op jongens die dezelfde outfit als hun vader dragen; twinnen met papa. Met accessoires kun je perfect twinnen!

Wij hebben super leuke ibiza sieraden voor jongens en hun vaders gespot! Deze stoere jongens sieraden zijn voor stoere jongens vanaf 4 jaar tot en met 18 jaar. En voor de mannen is er ook zeer uitgebreide sieradencollectie bestaande uit verschillende soorten materialen en verschillende maten. 

Ibiza style jongens

Jongens armbanden en jongens kettingen zijn verkrijgbaar in hout, natuursteen, leer en staal. Ze zijn gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen als sterling zilver 925, witbrons, RVS edelstaal, hout, leer en natuursteen. Deze jongens armbanden zijn hip en trendy.

Stoere jongens sieraden collectie 

De stoere sieradenlijn voor stoere jongens wordt vrij populair en de jongens kralenarmbanden is nu heel trendy en hip. Zie jij je zoon en je man hier al mee lopen? Ook een super leuk cadeau voor vaderdag natuurlijk!

Shop hier

ibiza sieraden voor jongens, ibiza style jongens, ibiza style boys, ibizamen, ibizakids, kinderarmband, ibiza kindersieraden, jongensketting, jongensarmband, leren jongens armband, kralen armband jongens, jongenssieraden

 

Deze sieraden horen bij een zomer outfit >>

Bekijk hier de leukste zomerjassen voor jongens >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

robot smartwatch, smartwatch voor kinderen, little tikes horloge, kinderhorloge

Hippe robot smartwatch voor kinderen

Wat geef je een kind dat alles al heeft? Hmm, goede vraag. Sef heeft speelgoed genoeg. Sinds kort kan hij...
Therapeutische bijtsieraden, kauwsieraden, lego ketting

Kauwsieraden stimuleren concentratievermogen bij kinderen

Bij onze zoektocht naar leuke jongenssieraden kwamen wij uit bij Kauwsieradenenmeer.nl. Deze shop zit boordevol super leuke bijt- en kauwsieraden...
Pirates and Ponies, dierenketting voor kinderen

Pirates & Ponies

Zo blij als een kind was ik;), want ik heb een blog mogen schrijven in combinatie met een fotoshoot over...