hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Blogs jongens en barbie

Published on september 8th, 2013 | by de redactie

0

De zoete wereld van jongens en BARBIE…

Wat doet Barbie in een blog op boyslabel? Ik had ook nooit gedacht dat ik er over zou beginnen. Mijn relatie met Barbie is zo’n 30 jaar geleden beëindigd, dacht ik… Maar nu jongens en Barbie …

Weet jij alles over jongens? >>

Jongens en Barbie

Toen ik 5 jaar geleden na het krijgen van 2 zoons weer in verwachting was, had het nog gekund dat mijn relatie met Barbie weer hersteld zou worden.  Maar, ons derde kind was ook zo’n mooi en stoer mannetje, dus geen terugkeer van Barbie in ons huis. Mijn kennis over Barbie dateert dus nog uit het jaar kruik, toen ze zich nog vervoerde op een bruin paard dat je zelf aan moest sturen.

Jongensmoeder

Als echte jongensmoeder weet ik uiteraard wél veel van treinsporen bouwen. Zoveel zelfs dat ik vermoed dat Prorail nog eens op de stoep staat om me in te huren. Als jongensmoeder game je mee op de XBOX met Skylanders en race je mee als Bowser met Mario Kart op de Wii. Je bouwt vliegtuigen en kazernes van Lego en je maakt Knex constructies totdat de kamer er vol mee staat. Je weet wat er bedoeld wordt als een Pokemon evolueert. Sterker nog je weet dat Charmander evolueert in Charmeleon, die op level 36 verder evolueert in Charizard. Hah! In het jongens huishouden worden er spinwedstrijden met Beyblades gedaan, die je eerst goed moet trainen hoor, want dan gaat ie kapot hard. En, als je niet oppast zit je middenin een NERF gevecht en vliegen de pijltjes je om de oren of erger: ze zitten in je cappuccino.

Kortom, welkom in mijn wereld als jongensmoeder.

Voor 1 dag de meisjeswereld in

Maar, binnenkort gaat daar dus verandering in komen. Nee, ik ben niet zwanger van een meisje (en ook niet van een jongen trouwens) en mijn jongens en Barbie zul je ook niet zien.

Voor 1 dag ga ik ervaren hoe de meisjeswereld er nu ziet. En dat is niet zomaar een dag, nee dat is de Barbie fandag. Op zondag help ik mijn vriendin die de organisatie en productie voor die Barbie fandag doet. Ik ga me dus volledig onderdompelen in de zoete wereld die Barbie heet.

Voor het eerst zal ik ervaren hoe een theater vol prinsessenmeisjes in roze jurkjes de nageltjes gelakt krijgen of een dans workshop doen. Meisjes die glittertjes in de haren hebben en rustig in de kleurhoek Barbie kleurplaten netjes en secuur inkleuren met roze -en glitterstiften. Kleine meisjes met staartjes en kroontjes die vol spanning de hand van de echte Barbie gaan schudden, want er is zelfs een meet & greet met haar gepland op deze dag. Suikerspin zoet zal het worden in vergelijk met de stoere bezigheden uit mijn dagelijkse jongensleven. Even geen Beyblades, Pokemon, Knex of Lego. Maar een hele dag Barbie.

Ik pas me daar volledig op aan natuurlijk: voor de gelegenheid liggen mijn roze shirt, roze broek en roze all stars al klaar. Als ik 4 mannen in huis aan kan, dan lukt een theater vol kleine meisjes me toch ook wel!?

Wordt ongetwijfeld vervolgd ….

Julia

 

 
Comments are closed.

Back to Top ↑
 • jongenskleding, hippe jongenskleding, boyslabel, nieuwe kinderkleding collecties, jongensmodeblog, jongensmode herfst winter 20202-2021, get the look boys, outfit of the day jongens, boys style, boysfavourites, boysfashion, korting jongenskleding, korting kinderkleding, online jongenskleding kopen, kindermode winter 2020-2021, winterkleding jongens, kindermodeblog

 • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • kinderschoenen, stoere jongensschoenen, jongens schoenen, seizoen herfst winter 2020-2021, hippe jongenskleding, boyslabel, kinderkleding herfst winter 2020-2021, shoesme, shoesme kinderschoenen

 • kinderkleding, nieuwe kinderkleding collecties, seizoen herfst winter 2020-2021, hippe jongenskleding, najaarskleding jongens, lentekleding jongens, stoere jongenskleding, herfstkleding jongen, kinderkleding korting, boyslabel, kinderkleding herfst winter 2020-2021, back to school, back to school musthaves, back to school shopping, online jongenswinkel, jongens webshop, outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • LEUKE SHOPS

  jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting, jongenskamers, jongenskamer styling

 • speelgoed, jongensspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

 • ballenbaden.nl, balkenbadjes, kinderballenbad, speelgoed, leuk speelgoed, origineel speelgoed, jongensspeelgoed

 • online kinderwinkel, webshop kinderaccessoires, kinderkameraccessoires, de kleine generatie, houten speelgoed, kinderkamers online

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!