boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Blogs kapper, jongens kapsel, voorbeeld jongenskapsels, jongensharen

Published on april 17th, 2019 | by de redactie

0

Hippe jongenskapsels voor mijn zoons

Elke maand gaan mijn jongens wel een keer naar mijn favoriete kapper!  Ze kennen de zaak inmiddels en het personeel kent de jongens. Het is elke keer weer een uitstapje! De kapsalon ligt midden in het centrum van de stad en ze gaan dan ook altijd (mits het niet stortregent) op de fiets! jongenskapsels

Bekijk ook deze stoere peuterkapsels >>

Kapper

Lekker zittende trui, goede jas aan, sjaal om en klaar voor vertrek! Het personeel weet precies wat ik voor de jongens bedoel als ik voor de zoveelste keer weer met een andere afbeelding van hippe jongenskapsels op mijn telefoon langs kom, maar wij krijgen dan ook altijd het gewenste resultaat!

De knipbeurt bij de kapper begint met een Engels dropje en glaasje limonade en vervolgens de strijd wie er als eerste in de kappersstoel mag! Los van het feit dat de kapster af en toe stijf met de tondeuse in de hand staat als er één van de jongens een plotselinge beweging maakt, staan ze er telkens van te kijken hoe stil de jongens over het algemeen blijven zitten!!

Nieuwe jongenskapsels

Kritisch in de spiegel kijken de jongens en vragen zich af naar welke kant de scheiding deze keer gekampt moet worden! Na de nodige wax, waar er ook altijd een potje van mee naar huis gaat, maken ze een Hi-Five rondje door de zaak en lopen ze tevreden met een lolly de deur uit! Geen muts op en vooral niet meer aankomen!!

Fris de fiets op!! Waarna de oudste zegt; Denk dat mijn vriendinnetje morgen wel met me wil trouwen 🙂 Dan trek ik mijn lievelings-broek aan met mijn apensokken, dan ben ik helemaal nieuw!!

Marga

Wat is het favoriete kapsel van jouw zoon? Wij zijn benieuwd! Stuur ons een foto of deel het op Facebook.

geel grijs jongenskleding, zomerkleding jongens, tumble n dry korting, tumble n dry kinderkleding, boyslabel, boyslook

Gestreepte sweater & HI FIVE gele sweater

Grijze jeans

Geel shirt & grijze cargo short

Gestreept skate t-shirt

Leren Shoesme sneakers

Gestreepte short & gele short

zomerkleding jongens, boyslabel, jongenskleding, tumble n dry korting

T-shirt Surf the Huge waves & sweatshort shark

Palm shirt & jeans short

Shoesme sneaker

Grijs t-shirt & blauw vest

 

Bekijk meer lente kleding voor jongens >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑