Kauwsieraden stimuleren concentratievermogen bij kinderen

17 april 2018

Bij onze zoektocht naar leuke jongenssieraden kwamen wij uit bij Kauwsieradenenmeer.nl. Deze shop zit boordevol super leuke bijt- en kauwsieraden voor kinderen. Deze coole armbanden en kettingen zijn niet alleen leuk om te zien, maar ze hebben nog een functie ook.

Herriestoppers voor in de klas >>

Kauwsieraden stimuleren concentratievermogen!

Wist jij dat het voor kinderen (en ook volwassenen) die moeite hebben met het verwerken prikkels juist goed is om ergens veilig op te kunnen kauwen? En niet geldt niet alleen kinderen met autisme, Asperger of ADHD. Vaak gebruiken kinderen daarvoor een pen, touwtje, haren of andere spullen. Zonde natuurlijk! Veel leuker én veiliger is het om te kauwen op een mooi bijtsieraad dat je kind om zijn of haar nek of arm draagt. Op deze manier kunnen ze zich beter concentreren, behalen ze betere resultaten op school en ervaren ze meer rust.

kauwsieradenHet kauwen op spullen heeft een functie. Het stelt ons in staat om te gaan met spannende, stressvolle of saaie situaties. Daarnaast vergroot het kauwen de concentratie aanzienlijk. Stoppen met kauwen is dus niet nodig! Gebruik het liefst wel iets om op te kauwen wat daar voor bedoeld is. Het kauwen op een siliconen bijtketting heeft de voorkeur, omdat deze daar speciaal voor is ontworpen.

Veilig kauwen op sieraden

Alle bijtsieraden worden geleverd met een veiligheidskoord en zijn gemaakt van 100% veilig thermo-plastic elastomer (TPE) en zijn vrij van schadelijke stoffen zoals lood, latex, BPA, PVC en ftalaten. De sieraden zijn eenvoudig te reinigen met water en zeep.

LEGO Bijtkettingen

Bij Kauwsieraden.nl hebben ze heel veel soorten bijtsieraden. Welke ons direct opviel was de nieuwe Chew Dude bijtketting in de vorm van een Lego figuur. Door zijn vrolijke kleur trekt hij direct de aandacht. Hij is verkrijgbaar in 9 bekende LEGO kleuren. Welke kleur zal jouw kleine Dude uitzoeken? En hoe leuk is het om ook je tanden te kunnen zetten in een bijtketting in de vorm van een Legoblokje.

Kauw jij of je kind graag op een potlood of pen? Dan is Brick Stick potloodtopper echt iets voor jullie. Deze beschermhoesjes zijn speciaal ontworpen om lekker op te kauwen op school of tijdens het maken van huiswerk. Laat die goede rapporten maar komen!

kauwsieraden, bijtarmbanden, potloodkauwers

Therapeutische bijtsieraden

De therapeutische bijtsieraden Smiley Face zorgt zeker voor een lach op je gezicht! De dubbelzijdige hanger heeft een grote grijns smiley aan de ene kant en een koele zonnebril smiley aan de andere kant. Voor jongens heeft deze bijt ketting de Krypto Bite cool-factor.

Wil je liever een niet zo opvallende kauwsieraad? Kies dan voor een stoere armband in plaats van een bijtketting. Deze kun je eenvoudig om en af doen en is teven een fijn alternatief voor kinderen die op de mouwen kauwen.

Natuurlijk zijn deze sieraden niet alleen geschikt voor kinderen. Ook voor volwassenen kunnen ze dé oplossing zijn om je beter te concentreren tijdens je werk of een saaie vergadering.

kauwsieraden, bijtsieraden, jongenssieraden, jongensketting, bijzetting, Therapeutische bijtsieraden

Lees meer over ADHD >>

Bekijk meer sieraden voor jongens >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

GPS kinderhorloge, spotter GPS watch, gps kidswatch

Spotter GPS kinderhorloge getest

Buitenspelen is het liefste wat Boris doet. Gezellig samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur de buurt in. Maar het...
Mondkapjes voor kinderen, kinder mondkapjes, kindermondkapje, mondkapje kind, mondkapje jongen

Kinder mondkapjes: nodig voor school of niet?

Sinds 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje voor iedereen vanaf 13 jaar, verplicht in alle openbare en...
barts kindermutsen, leuke jongens mutsen, barts wintercollectie

Leuke kindermutsen, sjaals en handschoenen; warm and Fun to wear!

Brrr, wat is het koud buiten. De Barts wintercollectie bestaat uit heerlijk warme winteraccessoires als gebreide kindermutsen, shawls en wanten in stoere winterkleuren....