boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Review kleding

Published on september 15th, 2017 | by Mi-choe

0

Weer of geen weer: naar buiten met Kiddidoo

Wij laten ons niet kisten door code oranje. We kunnen ons niet binnen opsluiten. Daarbij: de school wacht niet tot de bui over is, dus we zullen er met zijn allen door heen moeten. En dus gaan we ook tijdens een herfstige storm naar buiten! Gelukkig kwam deze regenkleding van Kiddidoo nog op tijd binnen voor de herfst begon!

Lees ook: Regenproof met Shoesme >>

Regenkleding

De producten van Kiddidoo zorgen er voor dat de kinderen ook op regenachtige dagen lekker naar buiten kunnen gaan. Maar wel met regenjassen, regenlaarzen, paraplu’s, weerbestendige trolley’s en rugzakken. Allemaal kunnen ze tegen wind en regen én zijn ze er voor gemaakt om echt gebruikt te worden. De regenjassen zijn gemaakt van polyurethaan, dit materiaal zorgt ervoor dat de jas goed ademt. De regenjas voelt licht aan en is dus geen belemmering voor de kinderen.

Leuke piraten regenlaarzen 

Of om lekker in de plassen te stampen. Regenlaarzen zijn bij Sef het probleem niet. Hij vindt het prima om deze helemaal alleen aan te doen en hij weet dat hij dan alle vrijheid heeft om door de plassen te lopen. Dus enthousiast trekt hij zijn nieuwe laarzen van Kiddidoo aan. Aangezien Sef, net als veel kinderen, een voorkeur heeft voor producten met een thema vallen deze regenlaarzen goed in de smaak. De piraat op zijn laars trotseert de woeste golven op zee en volgens Sef is hij op zoek naar een prinses.

Als een stoere piraat de regen trotseren is natuurlijk veel leuker en spannender dan als ‘gewoon’ Sef.

Regenjas voor jongens

Een regenjas bij Sef aantrekken is altijd een grote uitdaging. Meestal eindigt het met in een normale jas naar buiten gaan en daarna zeuren dat hij nat geworden is. Maar deze keer viel het mee. Hij vond de jas mooi en trok hem meteen aan! Het matcht bij zijn laarzen en meneer was klaar voor de dagelijkse boodschappen. Ondanks de harde wind hield Sef zich goed staande. We hebben een fikse regenbui op ons dak gehad, maar helaas heeft onze camera geen regenjas en heb ik alleen de droge momenten vastgelegd. Maar ik kan je vertellen dat we met droge sokken en kleding thuis zijn gekomen. Een beetje verwaaid, maar wel droog! 😉

Bekijk hier alle regenlaarzen en regenjassen online

regenkleding

  

regenkleding

BewarenBewaren

Tags: , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑