boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Review kleding kinderpyjama, claesens pyjama

Published on februari 21st, 2019 | by Carola

0

Een nieuwe pyjama voor Noud

Het merk Claesen’s kende ik wel van naam, maar ik zelf had nog nooit een product van hen gekocht. Maar vanaf vandaag ben ik verkocht! Wauw! Wat een fantastische kwaliteit! Heerlijke stof, dat was het eerste wat ik dacht bij het zien en voelen van deze leuke kinderpyjama!

Kinderpyjama

Noud krijgt een nieuwe kinderpyjama, alvast een pyjama voor het voorjaar: een korte mouw, maar nog wel een lange broek, in een vrolijk okergeel kleurtje! Het t-shirt heeft donkerblauwe biezen langs de hals en mouwen. Op de voorkant staat de tekst CLNS 64 in de kleur navy. De broek heeft navykleurig spots en een leuke detail; de broek heeft witte knopen en een elastische band, wederom in de kleur navy met witte letters.

De pyjama- en ondergoed zomercollectie van Claesen’s bestaat uit verschillende leuke prints;

  • Tropische prints
  • Panterprints
  • Army
  • Flamingo’s

Echt leuke vrolijke zomer printjes dus! Als ik dit allemaal voorbij zie krijgen hoop ik dat het lekker weer echt aanhoudt en krijg ik heel veel zin in de zomer!

De pyjama’s en ondergoedsetjes zijn er zowel voor jongens als voor meisjes en zijn beschikbaar vanaf maat 2 (92/98) t/m maat 14 (164/170) Maar ze hebben ook hele leuke kleding in deze maat! Alle vrolijke printjes vind je terug in sweaters, tshirts, broeken.

Het is een merk waar iedereen kan slagen, want zelfs vanaf 0 maanden hebben ze hele vrolijke rompertjes, babysuits en pyjama’s !

Hoe zit de pyjama

De kinderpyjama die Noud aan heeft is maat 4 bij een lengte van 96cm. De pasvorm is heel erg mooi en vrij slank, de stof voelt goed en fijn aan. De maat past perfect! Het shirt valt wat langer, maar de broek had niet korter of langer gemoeten. Eerlijk gezegd vind ik het juist heerlijk dat het shirt wat langer valt. Voor Noud is hij echt perfect! Deze mama is verkocht aan dit merk 🙂

kinderpyjama, claesens pyjama

Ook leuk: een speciale zomerpyjama >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑